DANS DANS DANS-DANS FOR POKKER - Bcare
Søgning

DANS DANS DANS-DANS FOR POKKER

16. november 2022

Dans lidt hver dag. Sæt noget skøn dansevenlig musik på og mærk hvordan kroppen bare helt ad sig selv begynder at bevæge sig.

Dans dig glad

Fornemmer jeg allerede at du trækker lidt på smilebåndet – ja det tror jeg du gør

Dans er noget af det mest forløsende for vores bevægeapparat, da det både strækker musklerne, roterer i leddene og blodet pulserer, så der kommer masser af energi til musklerne og til hjernen.

Dans lidt hver dag. Sæt noget skøn dansevenlig musik på og mærk hvordan kroppen bare helt ad sig selv begynder at bevæge sig.

I mit daglige arbejde med at afhjælpe folks gener i bevægeapparatet, anbefaler jeg at man skal bevæge sig langt mere end vi gør. Når jeg giver folk forskellige øvelser med hjem, ser jeg ikke lige en kæmpe begejstring i deres ansigt, men siger jeg prøv at danse og lave alle mulige forskellige fakler med kroppen og slå den løs, ja så kommer det brede SMIL FREM. 
Så DANS noget mere i hverdagen, bare med dig selv eller overfor en anden. Hold ikke ved en dansepartner, hvid du skal bruge det som “øvelser” for da bliver dine bevægelser styret og din krop er ikke fri

Prøv det, gør det, lev det ud, DET ER SKØNT

Du opdager hvor simpelt det kan være at have det godt i sit bevægeapparat

God fornøjelse

Har du behov for en massage behandling efter din første “dansetime” – Så er du er velkommen til at booke en tid her!

Med venlig hilsen
Gina Vinther, Zoneterapuet(RAB)

Følg os på