Fysiurgisk Massage - Bcare
Søgning

Fysiurgisk Massage

Den Fysiurgiske massage hos Bcare er ikke wellness, du kan påregne en lettere ømhed efter behandlingen, hvilket er helt normalt.

Læs mere

Fysiurgisk massage Horsens

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk Massage er nok stadig den mest populære behandling til, at behandle en række lidelser i bevægeapparatet, både de akutte såvel de kroniske smerter.

Hvad forbedre fysiurgisk massage?

  • smerter reduceres
  • bindevævet bliver mere fleksibel
  • øget bevægelig i skadet område
  • det parasympatiske nervesystem stimuleres

Den professionelle fysiurgisk massage er yderst effektiv til,  at behandle forskellige lidelser i bevægeapparatet.

Det værende sig forskellige former for overbelastningsskader i muskel- og bindevæv, samt sener, og ledbånd, forårsaget af t statisk ensformigt arbejde (EGA)eks. PC arbejde,  uhensigtsmæssigt tunge løft eller pådraget skader efter idræt.

Fysiurgisk massage er den mest effektive behandling spændingshovedpine. Udover massagen, skal der også ses på udviklingen af denne type hovedpine, så der kan forbygges.

Hos&nbsp;<strong>Bcare,</strong> møder du en dybt professionel, veluddannet og passioneret fysiurgisk massør, Gina Vinther, der igennem 20 år, har hjulpet mange patienter med forskellige artede skader i bevægeapparatet. Ingen opgaver har været for lille og langt de fleste har opnået rigtig gode resultater efter endt behandling.

En professionel massør i stand til, at mærke de ændringer i vævene, der kan komme imellem behandlingerne. Hermed kan der gives den optimale behandling, fra gang til gang, øvelser, restitution mm. Givet korrekt, har den Fysiurgiske massage en lang række forskellige forebyggende og restituerende virkninger af såvel mekanisk, biologisk og fysiologisk art.

Den Fysiurgiske massage hos Bcare er ikke wellness, du kan påregne en lettere ømhed efter behandlingen, hvilket er helt normalt.

Husk! – du skal medbringe hånklæde og lagen, evt. et stort håndklæde til at ligge på og et mindre til aftørring af huden.

Se vores prisliste for massage behandling

Hvis du har en privat sundhedsforsikring igennem dit arbejde, kan der være en mulighed for at søge tilskud til massage. Jeg er RAB godkendt i massage.