De kære små og deres nybagte forældre - Bcare
Søgning

De kære små og deres nybagte forældre

15. oktober 2023

Alle har en mening om, hvorledes vi skal agere i forældre rollen, men hør lige her. Det der passer til Jeres barn, behøver nødvendigvis ikke, at passe til andres børn, det værende sig højde, drøjde, adfærd, læring osv. vi er forskellige individer ud fra forskellige gener og de miljø vi er og vokser op i.

Zoneterapi til babyer og små børn

De kære små og deres stressede nybagte forældre❤️

Kære forældre

Tro på Jeres kunnen, tro på, at I kan være forældre for Jeres lille guldklump, det ligger i vores DNA.

Alle har en mening om, hvorledes vi skal agere i forældre rollen, men hør lige her. Det der passer til Jeres barn, behøver nødvendigvis ikke, at passe til andres børn, det værende sig højde, drøjde, adfærd, læring osv. vi er forskellige individer ud fra forskellige gener og de miljø vi er og vokser op i. Vi kan blive enige om, at nogle mennesker, som har haft det så svært i livet og havnet i misbrug, nok ikke har de bedste forudsætninger for, at varetage så stor en opgave som, at blive forældre og det er selvfølgelig meget trist for dem, sørgeligt at livet ikke kan byde dem oprigtig kærlighed❤️💙

Men alle andre nybagte forældre, I kan godt, stol på Jeres instinkter, de ligger i Jeres DNA

Jeg møder netop disse forældre i klinikken. De er frustreret, ulykkelige og tror ikke det mindste på dem selv og deres forældrerolle og det mærker det nyfødte barn, rigtig rigtig meget, de har alle sanser åbne og deres lille nervesystem bliver så overloaded. De får spændinger, vil ikke spise, vil ikke sove, er urolige, får forstoppelse. Spædbørn skal sove mellem 16-18 timer i døgnet, de første godt 2 måneder. Er Jeres barn meget vågen og måske sammenlagt kun sover 12-14 timer, måske endnu mindre, kan barnet bliver overstimuleret, faktisk ligesom, når voksne får og har for mange opgaver, så bliver det voksne menneske også overstimuleret og vores nervesystem bliver også overloaded, der er såmænd ingen forskel, udover vigtigheden i, at barnet får nok søvn, som det skal bruge til at vokse og udvikle.

Så besøget hos Bcare går langt mere ud på, at få forældrene til at tro på sig selv, sige fra og få ro, end selve behandlingen. Når forældrene får ro på, så får barnet det for det meste også og med hjemmeøvelser til de kære små, behøver forældrene heller ikke komme så ofte.

Vi skal give guldet en god start på livet❤️💙

Du er velkommen til at booke en tid her!

Med venlig hilsen
Gina Vinther, Zoneterapuet(RAB)

Følg os på