Akupunktør i Horsens (RAB)

Akupunktør (RAB) klinik for sundhed og forebyggelse siden år 2000

Bestil tid til akupunkturbehandling ved Gina VintherAkupunktør Gina Vinther åbende klinikken Bcare i 2000 i Horsens. Gina er tidligere uddannet Autoriseret Social-og Sundhedsassistent.

Akupunktør Gina Vinther klinikken tilbyder Non-medicinske behandlinger bl.a med akupunktur og øreakupunktur.

Akupunktør, massør og zoneterapeut Gina VintherSom akupunktør er det interessante, at finde årsagen til den lidelse du går og kæmper med i hverdagen - Alle akutte lidelser, specielt i bevægeapparatet, opstår af en kronisk tilstand(medmindre en hest sparker dig eller lign), derfor er det vigtigt at finde frem til årsagen, for at forebygge at lidelsen opstår igen.

Akupunktur behandling og vejledning

Udover behandlingen med akupunktur får du vejledning i forebyggelse, øvelser mm. Har du en Sundhedsforsikring kan du med stor sandsynlighed for bevilliget akupunkturbehandlinger igennem denne.

Er du medlem af Sygesikringen Danmark kan du ligeledes for tilskud til akupunkturbehandlingerne ved en RAB godkendt akupunktør.

Vi er naturligvis RAB registreret det er din garanti for en veluddannet akupunktør og patientforsikring.

Bestil allerede tid idag til en akupunkturbehanlding

Gode erfaringer indenfor

Kompetencer/uddannelser:

Bestil tid!

Akupunkturlidelser, terapibehandling med akupunktur, tilskud til akupunktur, registreret akupunktør, akupunktør Horsens, akupunkturens historie, øreakupunktur, skadebehandling med akupunktur