Skadebehandling

Skadebehandling, akupunktur - Horsens

Sport/motion er sundt for bevægeapparatet, immunforsvar vores psyke og hjerte. Men for meget sport/motion er oftest ikke det bedste for kroppen. Kroppen skal tilpasse sig den øgede mængde træning og det kræver enorm energi fra kroppens organismer, som skal have en balance mellem, søvn, ernæring, restitution, ilt og en differenceret samt tilpasset træning.

Er du f.eks. fodbold- eller håndboldspiller nytter det ikke at man "kun" træner ben og arme. Kroppen er en helhed og det skal træningen tilpasses efter.    

Hos Bcare arbejder vi ud fra nogle simple principper, og det viser sig ofte at være det rigitige for langt de fleste, som kommer i klinikken med skader/sportsskader.

Skadebehandling med akupunktur

Vores skadebehandling foregår ofte med akupunktur, men andre behandlingsteknikker kan også indgå i skadebehandlingen. Kombineret med rådgivning omkring træning og øvelser samt vejledning i adfærd og livstil, giver det de bedste resultater når vi arbejder med skadebehandling.   

Langt de fleste skader er ofte overbelastningsskader, som vi med vores tilgang til skadesbebehandling har rigtig gode erfaringer med.

Akupunktur behandling Horsens | Book online!Tilskud til akupunktur behandling:

Sygesikringen Danmark giver tilskud til akupunktur behandling. Der skal blot være en lægelig diagnose herfor, og din akupunktør skal være RAB eller SA godkendt fra Sundhedsstyrelsen.

Læs mere om tilskud til akupunktur fra Sygesikringen Danmark.

Akupunktur som behandlingsform til skadebehandling:

Akupunktur er en behandlingsform hvor der isættes små tynde nåle på udvalgte akupunktur-punkter på kroppen. Skadebehandlingen er som udgangspunkt smertefri men nogen teknikker kan være lidt smertefulde ved isætningen af nålen.

Akupunktur er bivirkningsfri.

Skadebehandling hos Bcare i Horsens - Klinik for akupunktur, zoneterapi og massage


Bestil tid!

Tilmeld til nyhedsbrevGinas blog om sundhed og forebyggelse