Bcare Kropsterapi

Bcare KropsTerapi med NADA akupunktur, zoneterapi, massage og samtale

Denne terapiform er primært henvendt til de klienter der lider af stressens mange følgevirkninger, såsom, spiseforstyrrelse, søvnløshed, uro i kroppen, depression, angst, koncentrationsbesvær og smerter i kroppen pga. stress.

Hvad er Bcare KropsTerapi.
Bcare Kropsterapi er udhviklet af Social-og Sundhedsassistent Gina Vinther, der har mere end 15 års erfaring fra det etablerede sundhedsvæsen og har endvidere igennem 20 år arbejdet med både massage, akupunktur, zoneterapi og ernæring. Erfaringerne har bidraget til udhviklingen af Bcare Kropsterapi

Hvordan forgår en Bcare Kropsterapibehandling.
Behandlingen indledes altid med en samtale og udfra samtalen sammensættes behandlingen, som er baseret på forskellige teknikker, det værende sig zoneterapi, mobiliserende ledfrigørelse,massage, åndedrætsteknik og evt. afsluttende med NADA akupunktur, 5 nåle i hvert øre.

Bcare Kropsterapi er rigtig effektiv til at hjælpe med de gener, som det moderne menneske kan have i dag, når en travl hverdag skal hænge sammen, hvor både stress og smerter i kroppen kan være hyppige og som desværre oftest overhøres. Kroppen er det første sted der sker reaktioner på oplevelser, både de rare, men også det modsatte og det er den sidste gruppe, der har stor gavn af denne terapiform. En krop der har været fastlåst igennem længere tid, måske år, pga. stress, uro, søvnløshed, smerter, depression, lavt selvværd, undertrykte følelser, koncentrationsbesvær, angst og bekymringer, er en krop i dyb dyb ubalance.
Bcare Kropsterapi er ikke kun en fysisk behandling, men særdeles også for den Mentale Sundhed og til personlig udvikling.

Det moderne menneske har idag meget travlt, mange gøremål, skal være super effektiv og gøre flere ting på èn gang, for at spare tid og overhøre oftest kroppens signaler og regere først, når det hele bliver så uoverkommeligt, at det er svært at få dagen til at hænge sammen.
Igennem Bcare Kropsterapi hjælper vi dig tilbage til et liv, hvor du har lært at lytte til kroppens signaler og regere herpå, ethvert symptom har sit helt eget budskab der skal handles på.
 


 


Bestil tid!

Tilmeld til nyhedsbrevGinas blog om sundhed og forebyggelse