Fri for hovedpine

Påvirker din hovedpine din livskvalitet, dit arbejdsliv, dine sociale relationer, føler du dig skyldig over at svigte din familie, dine venner og kollegaer fordi din hovedpine er så invaliderende, at du bare har lyst til at gemme dig under dynen i et mørkt rum?

Fri for hovedpine - metoden giver dig en mulighed til at få et meget bedre liv ved hjælp af øreakupunktur. En metode, hvor du kan behandle dig selv med akupunktur. Meget simpelt.

Den vil kunne forbygge hovedpineanfald, da du ved Fri for hovedpine - metoden får færre anfald. Du får overskud til se på, hvad der udløser din hovedpine og dermed kan du opbygge en meget bedre balance i kroppen – via fysiske og mentale adfærdsændringer, ved ændringer af din kost, søvn og motion.

Fri for hovedpine metoden er særdeles effektiv ved spændingshovedpiner. Andre typer af hovedpine og migræne, kan virkningen indtræffe lidt senere, men det har vist sig at også disse typer af hovedpiner/migræne også kan have effekt af Fri for hovedpine metoden, dog ikke helt på samme niveau som ved spændingshovedpine

Jeg er med dig hele vejen, og jeg ved det virker, da hovedpine/migræne har fyldt i flere perioder af mit liv. Nu har jeg altid akupunkturnåle med i tasken, så jeg hurtigt kan afværge et anfald og Fri For Hovedpine metoden har gjort at der går længere og længere imellem anfald(måneder og halve år)

Med venlig hilsen
Gina Vinther, Akupunktør(RAB)

#Startpakke til Fri for hovedpine - metoden

Ved køb af Fri for hovedpine - metoden får du en startpakke, så du kan komme hurtigt i gang.

Indhold i startpakken:

  • Adgang til streaming af undervisnings videoer i flere moduler om Fri for hovedpine - metoden
  • Vejledning til startpakken - Fri for hovedpine - metoden i PDF format (kan tilkøbes i en printet udgave og sendes med i startpakke)
  • Nåleboks 100 ml
  • Små spritservietter, 30 stk.
  • Akupunktur nåle, 100 stk.
  • Japansk pebermynteolie 20 ml

Bemærk:
Der er ikke spejl med i startpakken. Det kan tilkøbes i webshoppen. Spejl i rustfrit stål

#Deltagelse i lukket Facebook gruppe

Når du køber vores startsæt deltager du i en lukket gruppe på Facebook i i ét år. Her kan du kan stille spørgsmål til Akupunktør (RAB) Gina Vinther, og få yderligere råd og vejledning vedrørende din hovedpine.

#Live-video-streaming hver uge på Facebook gruppen

Èn gang om ugen vil der være live-video-streaming, hvor jeg fortæller om hverdags ting og daglige begivenheder i forhold til hovedpine, og du har mulighed for at stille spørgsmål til mig - under og efter forløbet.

Gravide:
Gravide er ikke forbeholdt denne behandling. Der anbefaler jeg, at du tager kontakt til din læge og får vejledning dér.

Alders grænse:
Personer under 18 år. kan ikke deltage i undervisningen af Fri for hovedpine - metoden

OBS!
Det er vigtigt at pointere, at du med fri for hovedpine-værktøjet kan forbygge og opnå akut lindring af hovedpineanfald - men samtidig også pointere - at man skal øve, øve og atter øve sig, og ikke nødvendigvis forvente at behandlingen giver maksimal effekt de første gange.


Køb online her!

Tilmeld til nyhedsbrevGinas blog om sundhed og forebyggelse