Gravidbehandling

Gravidbehandling-massage/zoneterapi
Under en graviditet forandres kroppen meget, muskler og led bliver udfordret og det giver ofte gener for den gravide, med muskel/ledsmerter og nedsat mobilitet. Det kan få den gravide til at bevæge sig mindre, hvilket er meget uhensigtmæssigt, da kroppen uanset hvad, har brug for den daglige bevægelse, det styrker kroppen positivt og styrke skal der til, at bære en graviditet og til selve fødslen. Ydermere vil det være en udfordring for kredsløbet, når kroppen ikke bevæges, det giver kredsløbet et større arbejde.
Derfor kan en graviditetsbehandlingen være yderst relevant for den gravide, da massagen er med til at blødgøre muskler og led, det giver større bevægelighed og nedsætter de muskelsmerter, der kan være forbundet med en graviditetog zoneterapien kan afhjælpe andre gener i graviditeten, såsom forstoppelse, kvalme, øget mavesyre, hovedpine, væskeophopninger. Når den gravide nærmer sig uge 38 kan zoneterapien være med til at smidiggøre bækkenet og gøre klar til fødslen

Kan jeg ligge på maven?
Hos Bcare har vi en special briks, hvor der er udformet et hul til maven og 2 til brysterne. Maven ligger ikke frit i "hullet", men er støttet op med et kraftigt bånd og maven bliver yderlige støttet op, så ryggen får en lige vinkel, ellers ville maven tynge så meget nedad, at det vil give et stort svej i ryggen og denne vil spænde op, det gør at det bliver svært for den gravide at slappe af og massøren har svært ved at massere. "Vores" gravide er yderst tilfreds med den comfort der er ved denne skønne briks.

Må man få graviditetsmassage/zoneterapi?
Ja, medmindre der er indikationer herfor. Tal med din læge eller jodermoder herom.
Bcare har behandlet gravide i næsten 20 år, vi er meget professionelle og ved hvilke hensyn og observationer vi skal gøre i forhold til den gravide

Rigtig mange gravide kvinder benytter sig af fysiurgisk massage/zoneterapi eller akupunktur under graviditeten til afhjælpning af de gener og udfordringer specielt bevægeapparatet får under den kraftige belastning i graviditeten.

Altid individuel tilpasset behandling til den gravide.

Derfor er der rigtig mange gravide der besøger vores klinik, da de oftest opnår en stor smertelindring og behandlingsintervallet er op til den gravide selv, nogle får behandling, hver 3-4 uge og andre har bare brug for et par behandlinger og så er de smertefri.

Behandlingen består af.

  •  Lige dele zoneterapi/massage, men vi tager udgangspunkt i hvad du har brug for.
  • Vi viser også enkelte bækkenøvelser.
  • Vi vejleder også i generel bevægelse

Speciel gravidmassage briks.

Bcare har en speciel gravidmassage briks med hul til mave og bryst, så du som gravid har den bedste komfort.

Pris:

  • 60 min 650 kr.

Gravidbehandling(massage-Zoneterapi) Horsens - Klinik for sundhed og forebyggelse 


Bestil tid!

Tilmeld til nyhedsbrevGinas blog om sundhed og forebyggelse