Gravidbehandling

Rigtig mange gravide kvinder benytter sig af fysiurgisk massage eller akupunktur under graviditeten til afhjælpning af de gener og udfordringer specielt bevægeapparatet får under den kraftige belastning i graviditeten.

Individuel tilpasset gravidbehandling(massage/akupunktur)

Gravidbehandling er tilpasset individuelt i forhold til hvor langt du er i din graviditet og hvilke gener du har. Langt de fleste gravide får fysiske ubehag i bevægeapparatet fra omkring uge 26, og generne er specielt centreret omkring midt ryg, lænd, bækken og bagsiden af lårene. Dette skyldes ofte at maven er blevet stor og vægten tynger foran og hvis du ikke svejer bagud for at opretholde balancen, vil du falde forover, fordi en del vægt ligger foran på kroppen.

Undgå korte muskler i graviditetsperioden

Musklerne bliver derfor forkortede og stramme på bagsiden af kroppen og musklerne foran på kroppen, i lysken og bækkenet bliver strukket og man kan tro at det er bækkenløsning, hvilket det oftest ikke er, men en overbelastning og fejlstilling af muskulaturen, men alligevel et ubehag.

Opnå smertelindring med gravidbehandlingen

Derfor er der rigtig mange gravide der besøger vores klinik, da de oftest opnår en stor smertelindring og behandlingsintervallet er op til den gravide selv, nogle får massage hver 3-4 uge og andre har bare brug for et par behandlinger og så er de smertefri.

Gravidmassage består mest af:

  • Akupunkturbehandling
  • Fysiurgisk massage af nedre ryg, lænd, balle og baglår, men du kan sagtens være øm andre steder, vi tager udgangspunkt i hvad du har brug for.
  • Vi viser også enkelte bækkenøvelser.

Speciel gravidmassage briks

Bcare har en speciel gravidmassage briks med hul til mave og bryst, så du som gravid har den bedste komfort.

Pris:

  • 45 min 475 kr.

Gravidbehandling(massage & akupunktur) Horsens - Klinik for sundhed og forebyggelse 


Bestil tid!

Tilmeld til nyhedsbrevGinas blog om sundhed og forebyggelse