Fysiurgisk Massage (RAB)

Fysiurgisk massage er hos Bcare en behandlingsmassage, hvor vi behandler traumer/skader i bevægeapperatet såsom;

  • Nakkehold
  • Tennis/museskader
  • Frossen skulder
  • Skuldersmerter, generelt
  • Iliopsoas
  • Iskias
  • lændsmerter/lændehold
  • Sportsskader og andre muskeltraumer.

Vi er meget professionelle omkring massage behandling og rådgivning i bevægeapparatet, så du går ikke forgæves hos os. Behandlingerne kombineres ofte, så det tilpasses skaden, det værende sig med laser, akupunktur, andre manuelle teknikker, kinesiotapning.

Du vil altid få relevant rådgivning ift. øvelser, korrektion af arbejdsstillinger og forebyggelse, hvilket vi anser for en væsentlig faktor, for at generne bedres indenfor kort tid.

Hos Bcare bestræber vi på at finde årsagen til dine gener.

Massage kan fint anvendes som forbyggende behandling. Vores hverdag er præget af travlhed og ikke alle får bevæget sig det kroppen har brug for, her kan massage være til stor gavn og lindring og oftest vil hver 4 eller 8 uge være passende at få gennemarbejdet sine muskler, som forebyggelse.

Personer der har skærmarbejde er meget ramt af muskelspændinger og det er et stigende problem, fordi kroppen bruges så lidt og de muskler der aktiveres under skærmarbejde, er små muskler og udtrættes meget hurtigt ca. efter 2-3 timer, så underligt er det ikke, at mange lider af spændinger, som både giver hovedpine, træthed, og irritabilitet.

Du kan naturligvis også få en mere afslappende massage, som dog stadigvæk kan virke udspændende og smertelindrende, men som ikke er en behandlingsmassage.

Vi bestræber os på at behandlingssessionen bliver så kortvarig som muligt.

Supplerende teknikker ved fysiurgisk massage Øreakupunktur og eller TCM akupunktur (til smertelindring og ledfrigørelse) MET (muskelenergiteknik) Kinesiotapning Akupressur Triggerpunkter Infrarød stråler/varme

Se vores prisliste på massagebehandlinger

Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage -

Bcare er medlem af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage - BFM af 1992 

 

Gravid massage behandling

Mange gravide er plaget af lændesmerter i de sidste måneder op til terminen og her vil massage være en rigtig god lindring. Bcare har specialbriks til gravide, så det er ingen hindring at ligge på maven. Vi har mere end 10 års erfaring i at behandle/massere gravide, så du er i trygge hænder. Læs mere om gravidmassage her!


Bestil tid!

Tilmeld til nyhedsbrevGinas blog om sundhed og forebyggelse