Fysiurgisk Massage (RAB)

Fysiurgisk massage - RAB.
Fysiurgisk massage er dybdegående massage, der tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning.
Hos Bcare kan massage både anvendes akut og forbyggende.En professionel massage er noget af det allerbedste, du kan give din krop. Hos Bcare er det en fast og dybdegånde fysiurgisk massage, der er udspændende og ledfrigørende, som øger mobiliteten hos den enkelte. Under massagen øges blodcirkulationen og de ophopede affaldsstoffer frigives.
Fysiurgisk massage hos Bcare er meget professionel og har oftest en stor smertelindrende effekt, der tiltaler atleter både til anvendelse til opbygning og til restituition. 
Fysiurgisk massage er en fremragende behandlingsmetode til at opnå smertelindring i bevægeapparat og er langt mere hensigtsmæssigt og et sundere alternativ til smertelindring, fremfor medicin der oftest også har mange bivirkninger. 

Hvad har Bcare erfaringer med

  • Iskias
  • hælsmerter
  • nakkesmerter
  • skuldersmerter
  • albuesmerteMassage og stressramte.
Hos Bcare kan du også få en fantastisk energivende og samtidig afstressende massage. Når kroppen rammes af længrevarende stress oplever den stressramte ofte spændinger i bryst, nakke, skuldre, men også i lænden. Når kroppen oplever længrevarende stress, ses ofte også udtalt træthed, søvnproblemer, overfladisk vejrtrækning, hukommelsessvækkelse mm.
Hos Bcare kombinere vi oftest massagen med zoneterapi/akupunktur til stressramte, det giver en mere afspændende effekt, det er en meget populær behandling hos Bcare, fordi der også er mere tid til både behandlingen og til samtale.
Behandlingen af stress hos Bcare hedder Bcare Kropsterapi.

Fysiurgisk massage

Første konsultation 60 min. 575 kr.
opfølgning                45 min  450 kr.
opfølgning                30 min. 325 kr.

 

Bcare Kropsterapi 75 min-650 kr.


 


 


 


 

 

 

 

 
 


Bestil tid!

Tilmeld til nyhedsbrevGinas blog om sundhed og forebyggelse