Det gode liv

Fri for hovedpine - metoden

Påvirker din hovedpine din livskvalitet, dit arbejdsliv, dine sociale relationer, føler du dig skyldig over at svigte din familie, dine venner og kollegaer fordi din hovedpine er så invaliderende, at du bare har lyst til at gemme dig under dynen i et mørkt rum?

Fri for hovedpine - metoden giver dig en mulighed til at få et meget bedre liv ved hjælp af øreakupunktur. En metode, hvor du kan behandle dig selv med akupunktur. Meget simpelt.

Den vil kunne forbygge hovedpineanfald, da du ved Fri for hovedpine - metoden får færre anfald. Du får overskud til se på, hvad der udløser din hovedpine og dermed kan du opbygge en meget bedre balance i kroppen – via fysiske og mentale adfærdsændringer, ved ændringer af din kost, søvn og motion.

Metoden er særdeles velegnet til spændingshovedpine og der opnåes en relativ hurtig lindring ved spændingshovedpiner, hvorimod andre typer af hovedpiner og migræne, kan tage længere tid om at få en mere stabil smertefrihed.

Jeg er med dig hele vejen, og jeg ved det virker, da hovedpine og migræne har fyldt periodevis i mit liv. Nu har jeg altid akupunkturnåle med i tasken, for hurtigt at kunne afværge et anfald.
Det er frihed

Med venlig hilsen
Gina Vinther, Akupunktør(RAB)

Kommentar
Skriv en kommentar