Persondata- og cookiepolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Bcare er dataansvarlig, for de oplysninger vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger kan du gøre det på: admin@bcare.dk eller tlf: 2073 5654

Behandling af persondata

Bcare behandler kun almindelige personoplysninger, som du eller anden part har udleveret til os i forbindelse med behandlinger. Uden disse oplysninger vil vi ikke kunne udføre vores behandling samt samarbejde.

Samtykke til behandlinger

Når du benytter vores website til at booke tid, bliver dine oplysninger registreret hos vores databehandler Terapeut Booking/Dinero. Dine oplysninger bliver opbevaret efter gældende lovgivning på et dansk hosting center.

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til statistik for hjemmesiden.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Brug af cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette eventuelle annoncer, når du bevæger dig rundt på nettet. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

I dine browserindstillinger kan du indstille, hvilke cookies der skal tillades, blokeres eller slettes. 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Tag navn Udbyder Formål Udløb
_ga Bcare Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. _ga bruges af Google Analytics 2 år
_gid  Bcare Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. _gid bruges af Google Analytics Session
_gat  Bcare Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.  Session
AID Googleadservices.com Googleadservices.com Bruges til at linke din aktivitet på flere enheder, hvis du tidligere har været logget ind med din Google-konto på en anden enhed.  

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Dine rettigheder

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du flere rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger.
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, samt profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til den persondataansvarlige.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk.

Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. 

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet: www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Oplysninger, som vi videregiver

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Bcare. 

Med dit samtykke

Bcare videregiver kun almindelige personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Bcare, hvis vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Dette websted ejes af Bcare, CVR-nr. 25 32 32 89, Rådhustorvet 21, 1 sal, 8700 Horsens, Tlf: +45 20 73 56 54 E-mail: admin@bcare.dk