Graviditetsmassage

Graviditetsmassage i Horsens

Bestil tid! Rigtig mange gravide kvinder benytter sig af graviditetsmassage(fysiurgisk massage) under graviditeten til afhjælpning af de gener og udfordringer specielt bevægeapparatet får under den kraftige belastning i graviditeten.

Special graviditetsmassage briks:

Graviditetsmassage i Horsens hos Bcare - Klinik for zoneterapi, akupunktur, massage, sundhed og forebyggelse

Bcare har en special graviditetsmassage briks med hul til mave og bryst, så du som gravid har den bedste komfort.

Graviditetsmassage er tilpasset individuelt i forhold til hvor langt du er i din graviditet og hvilke gener du har. Langt de fleste gravide får fysiske ubehag i bevægeapparatet fra omkring uge 26, og generne er specielt centreret omkring midt ryg, lænd, bækken og bagsiden af lårene.

Dette skyldes ofte at maven er blevet stor og vægten tynger foran og hvis du ikke svejer bagud for at opretholde balancen, vil du falde forover, fordi en del vægt ligger foran på kroppen.

Musklerne bliver derfor forkortede og stramme på bagsiden af kroppen og musklerne foran på kroppen, i lysken og bækkenet bliver strukket og man kan tro at det er bækkenløsning, hvilket det oftest ikke er, men en overbelastning og fejlstilling af muskulaturen, men alligevel et ubehag.

Derfor er der rigtig mange gravide der besøger vores klinik, da de oftest opnår en stor lindring og behandlingsintervallet er op til den gravide selv, nogle får massage hver 3-4 uge og andre har bare brug for et par behandlinger og så er de smertefri.

Graviditetsmassage består mest af:

Massage af nedre ryg, lænd, balle og baglår, men du kan sagtens være øm andre steder, vi tager udgangspunkt i hvad du har brug for.
Vi viser også enkelte bækkenøvelser.

Behandlingspris på graviditetsmassage:

1/2 times graviditetsmassage 300 kr.

Graviditetsmassage Horsens - Klinik for sundhed og forebyggelse 

Bestil tid!