Skadesbehandling med akupunktur i Horsens

Akupunktur som skadesbehandling

Bestil tid! Skadesbehandling med akupunktur - Horsens

Sport/motion er sundt for bevægeapparatet, immunforsvar vores psyke og hjerte. Men for meget sport/motion er oftest ikke det bedste for kroppen. Kroppen skal tilpasse sig den øgede mængde træning og det kræver enorm energi fra kroppens organismer, som skal have en balance mellem, søvn, ernæring, restitution, ilt og en differenceret samt tilpasset træning.

Er du f.eks. fodbold- eller håndboldspiller nytter det ikke at man "kun" træner ben og arme. Kroppen er en helhed og det skal træningen tilpasses efter.    

Hos Bcare arbejder vi ud fra nogle simple principper, og det viser sig ofte at være det rigitige for langt de fleste, som kommer i klinikken med skader/sportsskader.

Skadesbehandling med akupunktur i Horsens

Skadesbehandling med akupunktur

Vores skadesbehandling foregår ofte med akupunktur, men andre behandlingsteknikker kan også indgå i skadesbehandlingen. Kombineret med rådgivning omkring træning og øvelser samt vejledning omkring adfærd og livstil, giver det de bedste resultater når vi arbejder med skadesbehandling.   

Langt de fleste skader er ofte overbelastningsskader, som vi med vores tilgang til skadesbebehandling har rigtig gode erfaringer med.

Tilskud til akupunktur behandling:

Sygesikringen Danmark giver tilskud til akupunktur behandling. Der skal blot være en lægelig diagnose herfor, og din akupunktør skal være RAB godkendt fra Sundhedsstyrelsen.

Læs mere om tilskud til akupunktur fra Sygesikringen Danmark.

Akupunktur som behandlingsform til skadesbehandling:

Akupunktur er en behandlingsform hvor der isættes små tynde nåle på udvalgte akupunktur-punkter på kroppen. Skadesbehandlingen er som udgangspunkt smertefri men nogen teknikker kan være lidt smertefulde lige ved isætningen af nålen.

Akupunktur er bivirkningsfri.

Skadebeshandling hos Bcare i Horsens - Klinik for akupunktur, zoneterapi og massage

Bestil tid!