RådhustorvetssundhedsTeam

Klinik for akupunktur, zoneterapi, skadebehandling og massage i HorsensBcare | Klinik for apunktur, zoneterapi, skadebehandling og massage i Horsens

Behandler:
Gina Vinther

mail@bcare.dk - book akupunktur-, zoneterapi-, skade eller massagebehandlinger online

Kompetencer/uddannelse:
Akupunktør, zoneterapeut, massør samt skoleleder af Sundhedsakademiet, Rådhustorvet 21

Tilbyder:
Akupunktur, zoneterapi, massage, speciale inden for genoptræning/rehabilitering, rådgivning inden for sundhed og forebyggelse samt uddannelse i massage.

Beskrivelse:
Gina Vinther er RAB registreret i zoneterapi og akupunktur ved Brancheforeningen FDZ(Foreningen Danske Zoneterpeuter), og har mere end 15 års erfaringer med anvendelse af zoneterapi og akupunktur, og er derudover RAB registreret som massør i brancheforeningen BFM(Branche foreningen for massører) 

Akupunktur behandling:
I forhold til akupunktur har Gina gode erfaringer med lidelser i bevægeapparatet (fx hold i nakke og lænd, hælsporer og klemte iskiasnerver), i luftvejene (fx astma og pollenallergi), i fordøjelsessystemet (kolik hos spædbørn, forstoppelse og forskellige tarmlidelser). Derudover kan akupunktur med fordel bruges til at behandle hormonelle ubalancer (fx infertilitet) samt forskellige slags smerter (fx migræne og gigtsmerter).

Zoneterapi behandling:
Ligesom akupunktur er zoneterapi bivirkningsfri, og den kan ligeledes bruges til at afhjælpe en lang række lidelser som fx nedsat immunforsvar, problemer med fordøjelsessystemet (kolik hos spædbørn, forstoppelse og forskellige tarmlidelser) og forskellige smertetilstande.

Gina har en holistisk tilgang og inddrager ofte flere behandlingstyper for at give kunden den optimale behandling. 


Fodens Harmoni | Fod- og manicurebehandlinger i Horsens

Behandler:
Annette Skovbøll

Ser priser på fodbehandlinger ved Fodens Harmoni i Horsens 

Kompetencer/uddannelse:
Uddannet lægeeksamineret fodplejer, medlem af SADF (sammenslutningen af danske fodplejere)

Tilbyder:
Forskellige former for fodplejebehandlinger som f.eks. almindelig fodbehandling, fodbehandling med paraffin, luksus-fodbehandling, fodbehandling med lak og fodbehandling med fransk lak

Fodplejen kan også omfatte særbehandlinger mod fx ligtorne og nedgroede negle. 

Beskrivelse:
Annette Skovsbøll blev uddannet som fodplejer i 2009 og har siden arbejdet professionelt med fodpleje.

Med sit fokus på sundhed og velvære tager Annette udgangspunkt i fødderne som den del af kroppen, der belastes mest. Og faktisk kan dårlig fodstatus forgrene sig til både knæ, hofter og ryg. På samme måde kan nedsat bevægelighed ofte ledes tilbage til ømme og trætte fødder. Der er derfor al mulig grund til at tage hånd om sine fødder og forebygge eventuelle problemer med en plejende fodbehandling.


Diætisthuset i Horsens – din vej til et sundere liv!

Behandler:
Diætist Nanna Bøtcher og Sanne Tang 

Book tid online til Diætisthuset i Horsens

Kompetencer/uddannelse:
Diætist

Tilbyder:
Professionel kostvejledning, skræddersyede forløb i forbindelse med omlægning af livsstil, vejledning i vægttab, vejledning i forbindelse med irriteret tyktarm og vejledning i sportsernæring

Beskrivelse:
Hvis du som mange andre har svært ved at finde rundt i junglen af forskellige kostråd og slanke- eller sundhedskure, er der hjælp at hente hos diætist Camilla Højholdt. - Alt er tilladt – med måde
Camilla træder til med professionel vejledning med fokus på dine behov, hvis du eksempelvis oplever problemer på grund af din kost eller er utilfreds med din vægt. Hovedreglen er, at intet er forbudt. Alt er derimod tilladt – men med måde. Hos Camilla kan du få assistance med et skræddersyet forløb, der hjælper dig med at fastholde din motivation, så du opnår succes med dine livsstilsændringer.


Psykologen B.F. i Horsens

Behandler:
Autoriseret psykolog Berit Falkenstrøm 

Har du behov for en psykologisk samtale eller udredning - kontakt psykolog Berit Falkenstrøm i Horsens

Kompetencer/uddannelse:
Cand.pæd.psych i 2004, autoriseret af Dansk Psykolognævn 2009. Godkendt specialist i klinisk børneneuropsykologi.

Tilbyder:
Psykologisk rådgivning især i forbindelse med, angst, depression, stress, krise, problemer med selvværd eller ensomhed, eksistentielle problemer, livskriser og traumatiske oplevelser, ønske om personlig udvikling og ønske om ændring af livsstil.

Derudover tilbydes udredninger og undersøgelser af børn og unge. 

Beskrivelse:
En lang række forhold og udfordringer får hvert år et stigende antal danskere til at søge psykologhjælp. Hvis du oplever, at du mangler stabilitet, mening eller indflydelse i dit liv, står Rådhustorvets Sundhedsteams psykolog Berit Falkenstrøm klar til at hjælpe. Berit lægger vægt på at møde sine klienter med stor respekt, varme og omsorg i forhold til deres udfordringer eller problemer.  

Afdækker årsager til mistrivsel
Berit er specialiseret i børn, unge, voksne og familier, som oplever at mistrives på grund af neurologiske, følelsesmæssige eller sociale vanskeligheder. Udgangspunktet for forløbet er menneskets grundlæggende ressourcer, som er platformen til en sund og god forandring.

Berit er desuden medlem af Dansk Psykolog Forening og autoriseret af Dansk Psykolognævn.


Manuvision kropsbehandler i Horsens

Behandler:
Jakob Søborg Albers

Bestil en tid til dybdegående kropsbehandling, som fokuserer på sammenhængen mellem krop og sind

Kompetencer/uddannelse:
Kropsbehandler – færdiguddannet  ultimo 2016

Tilbyder:
Kropsbehandler Jakob Søborg Albers er ved at uddanne sig i behandlingsformen manuduktion, der er en dybdegående kropsbehandling, som fokuserer på sammenhængen mellem krop og sind.

Behandlingerne kan bl.a. afhjælpe følgende: Stress, hovedpine, hofteproblemer og knæsmerter, ryg, skuldre og nakkesmerter, spændinger og depression/angst

Beskrivelse:
De fleste mennesker oplever perioder i livet med stor travlhed. Føler du dig imidlertid permanent presset og fortravlet, er det måske på tide at give dig selv et frirum. Som snarlig uddannet kropsbehandler i manuvision retter Jakobs behandlinger sig mod alle, der har brug for at bremse op og føle efter i kroppen. Mange klienter oplever et psykisk pres, men nogle har også fysiske smerter som hovedpine og nakkespændinger.

En manuvision-behandling kan bestå af samtaleterapi, dybdegående massage, stræk, pulsering og let led-frigørelse. Dette gøres for at afhjælpe de blokeringer, man har i kroppen. Jakob arbejder også med åndedrættet, som har stor betydning for den fysiske og psykiske trivsel. Jo friere en vejrtrækning du kan opnå, jo dybere kontakt får du til dig selv.


Massør Dorthe Kragh FrederiksenMassør Dorthe Kragh Frederiksen

Behandler:
Dorthe Kragh Frederiksen

Book en tid ved Fysiurgisk massør Dorthe Kragh Frederiksen der tilbyder forskellige former for massage

Kompetencer/uddannelse:
Fysiurgisk massør

Tilbyder:
Som lægeeksamineret fysiurgisk massør tilbyder Dorthe Kragh Frederiksen forskellige former for massage, der bl.a. afhjælper, lindrer og forebygger følgende: muskelspændinger, hovedpine, museskader, rygsmerter, sportsskader, træthed og stress. 

Beskrivelse:
Hvis du føler dig træt og uoplagt eller er plaget af muskelsmerter, er fysiurgisk massage sandsynligvis noget for dig. Det er en massageform, hvor musklerne gennemarbejdes fra ende til anden, og det kan mærkes på både krop og sind.

Fysisk
Rent fysisk smidiggør massagen muskler og led, hvilket virker afspændende og smertelindrende. Blodcirkulationen øges, hvilket påvirker kroppens udskillelse af affaldsstoffer. Det er med til at styrke immunforsvaret og giver ro og generelt velvære i kroppen. Derudover forkortes restitutionstiden efter skader og sport.

Psykisk
Fysiurgisk massagen har som nævnt også en positiv effekt på psyken. Mange, der oplever, at de er anspændte eller stressede, vil derfor opleve en god effekt af behandlingen.

Dorthe tager i sin behandling udgangspunkt i din situation og tilpasser massagen, så den passer til netop dine behov. Forløbet starter med en afklarende samtale, hvor der er fokus på de områder, hvor du oplever problemer.