Bcare - Helhedsorienteret kropsbehandling - Bcare
Søgning

Bcare - Helhedsorienteret kropsbehandling

Denne behandling findes ikke andre steder. Behandlingen er sammensat ud fra mange års virke i både den alternative og offentlige sundhedssektor, mange uddannelser og endnu flere kurser af underviser fra ind og udland og et hav af litteratur som er tygget igennem, igennem de sidste 35 år.

Læs mere

Helhedsorienteret kropsbehandling

Bcare – Helhedsorienteret Kropsbehandling

Denne behandlingsform er for dig,  der ikke længere har kontrol over din krop og dit sind, din krop er forandret.
Du har måske uforklarlige og vedvarende smerter, forringet søvnkvalitet, begyndt at småspise, for at få energi, grådlabil, svært ved at overskue, selv de mindste udfordringer, som du tidligere ikke skænkede en tanke. Alt dette kan skyldes en overbelastet krop igennem længere tid, som du har prøvet at dulme med smertestillende, lykkepiller, alkohol og sukker, for at holde ud at være til, det ligestiller jeg med et plaster, der sættes på en blødning. Plejer du ikke såret optimalt, må du hele tiden sætte et nyt plaster på, måske går der betændelse i såret, fordi det ikke bliver plejet rigtigt.

Sådan er det faktisk også med vores kroppe, vi sætter et plaster på, så er alt bedre i morgen. Nej, det ender med at din krop “tærer” dig op indefra, fordi du ikke lytter og handler på alle kroppens signaler.

Med kropsbehandlingen løsner jeg den fastlåsthed din fysiske krop har. Muskelspændinger kan gemme på uforløste traumer, derfor kan du godt blive berørt under behandlingen og det er helt okay, tårer er meget forløsende og de skal ikke holdes tilbage. De forskellige massageteknikker suppleres med indsigt i optimal vejtrækninger til brug i forskellige situationer. Du kan oplevet at få zoneterapi og Nada-akupunktur, Nada er udviklet til mennesker med PTSD og vil derfor også have en god indvirkning på en overbelastet krop.

Unik behandlingsmetode

Denne behandling findes ikke andre steder. Behandlingen er sammensat ud fra mange års virke i både den alternative og offentlige sundhedssektor, mange uddannelser og endnu flere kurser af underviser fra ind og udland og et hav af litteratur som er tygget igennem, igennem de sidste 35 år.

Hvilke lidelser kan behandles og lindres

  • stress
  • angst
  • hovedpine og nogle typer migrænerLuftvejsproblematikker, astma, KOL.
  • allergier
  • muskelsmerter, herunder skulder/albue, Iskias, Lumbago mm. hælsmerter og plantar fasciitis
  • fordøjelsesubalancer

Første konsultation/besøg

Starter altid med en samtale, hvor vi lære hinanden, at kende og jeg får belyst dine problematikker. Måske vil jeg spørge dybere ind til dine udfordringer, det gør jeg kun, hvis jeg har en klar fornemmelse om, at du har tillid til mig. Nogle mennesker har det allerede ved første besøg, andre skal lige se mig mere an og føle sig mere tryg og det er helt fint, for mig er tillid og tryghed essensen til at nå målet.

Påklædning

Du ligger på en meget behagelig briks kun iført undertøj, evt. inder shorts som mange kvinder anvender, er helt ok. Du får et dejlig tæppe over dig, så du ikke bliver kold og fryser, det vil påvirke behandlingen i negativ retning.

Behandlingen

Startende på ryggen, hvor jeg sikre mig at du ligge behageligt inden behandlingen påbegyndes. Dybe vejrtrækninger indøves. Når du har fat så nogen lunde i dem, begynder jeg oftest med at trække lidt i dine ben og åbne op i fodleddene og aktivere et par triggerpunkter på underbenene, laver udad/indad drejninger i dit hofteled og løsner din hoftebøjer/Psoasmusklen. Derefter arbejder jeg på dit mellemgulv, i takt med dine dybe vejrtrækninger. Hvis alt er vel, arbejdes der videre i brystregionen, nogle kan blive meget berørte, når der arbejdes i mellemgulvet og brystregionen og får brug for, at tale om det, de mærker og det der rør sig lige nu. Skulder og nakke arbejdes godt igennem, armene får et let træk og bløde rotationer i skulderleddet. Derefter skal du om på maven. Skuldrene får et let strøg og stræk og der masseres i pulserende og roterende bevægelser ned igennem ryggen, lænden bliver strukket og Piriformis musklen, får et godt stræk og slutteligt lette strøg ned over benene og behandlingen er slut.

Jeg oplever tit, at behandlingen ikke kan gives så slavisk, da der hvor der er flest spændinger, er der længere “ophold” på musklen
Du får et glas vand at slutte af på.

Reaktioner på kropsbehandlingen

Du må påregne øget træthed på dagen og måske dagen efter. Men du vil også føle dig mere fri og let i kroppen og måske er det nok med denne ene behandling, men jeg anbefaler at følge op 3-4 gange årligt.

Er der undertrykte traumer og dermed smerter, vil din reaktion måske give dig en ømhed i kroppen, at føle sig “mørbanket”, er der nogen der siger. Er der så meget i din krop, der er uforløst, anbefaler jeg dig, at være i et forløb over en periode på 6-9 måneder, hvor tidsintervallet imellem behandlingerne er kortere i starten, derefter går der op til 5-6 uger imellem, så vil du kunne mærke en mere holdbar situation, hvor du også gør brug af de værktøjer, du også får hos Bcare.

Og det moderne samfund, kalder på, at vi også plejer og beskytter krop og sind, såvel som bilen får service og en tur i vaskehallen.

Husk! – du skal medbringe hånklæde og lagen, evt. et stort håndklæde til at ligge på og et mindre til aftørring af huden.

Se vores prisliste for en Bcare Helhedsorienteret Kropsbehandling ⬅️

Book en helhedsorienteret kropsbehandling her!