Klinikken - Bcare
Søgning

Klinik for krops-, stress- og smertebehandling

Sundhed og forebyggelse siden år 2000.

Zoneterapi

Profil af Gina Vinther

Min baggrund for at praktisere Akupunktur, Zoneterapi og manuelle teknikker, skal bl.a. findes i min oprindelige uddannelse som Social­-og sundhedsassistent, men også fra min ungdom.

Fra jeg var helt ung, var jeg overbevist om, at jeg skulle tage mig af syge og svage mennesker, mennesker som ikke trives. Som ung havde ansættelser på dagsinstitutioner, vuggestuer/børnehaver, Krisecenter for kvinder og 5 år i hjemmeplejen, inden det blev til en uddannelse som Social-og Sundhedsassistent, i 1994. Men med kun 2 fastansættelser efter min eksamen, tog jeg på en 6 årige rejse i sundhedssektoren, som vikar i kortere perioder og i akutte situationer, det var en enorm spændene tid for mig og en kæmpe udvikling og erfaring, jeg fik med i bagagen.
Specialerne blev primært:

 • Medicinske afdelinger
 • Kirugiske afdelinger
 • Hospice
 • Psykiatrien
 • Neurorehabilitering

En gammel drøm gjorde jeg til virkelighed, da jeg begyndte uddannelse til zoneterapeut, sideløbende med vikarjobbet og så gik det stærkt. Her kunne jeg mærke, at jeg var på rette vej og kunne i 2000 åbne Bcare. Nu var mavefornemmelsen så god og jeg var kommet på rette hylde og trives i, at være selvstændig og hjælpe mennesker til at trives. Jeg vil ikke være min baggrund som SOSU Assistent for uden, den har givet mig så meget viden og erfaring, som jeg kan anvende i klinikken. Men når, som jeg, ikke kunne trives i det offentlige miljø, af forskellige årsager, men stadig ønskede at hjælpe mennesker, så så Bcare sit lys

Uddannelse

1992-Social-og Sundhedshjælper/social og Sundhedsskolen Horsens
1994- Social-og Sundhedsassistent/Social og Sundhedsskolen Horsens
2000- Zoneterapeut Logos Århus
2003-Klassisk Akupunktør V/Læge Echard Bick
2003-Grunduddannelse Massør V/Ole Gottlibsen Århus
2008-Ernæringsterapeut Hover KostAkademi
2012-Overbygning Massør/terapeut V/Ole Gottlibsen

Sideløbende kurser 2-3 gange årligt

Idag kan jeg godt tillade mig, at sige er jeg har en stærk profil og med stor kunde tilfredshed og det er jeg meget ydmyg overfor og vil til stadighed blive ved med, at yde en unik service og med behandlinger helt i top.

Bcares sundhedspolitik er målrettet og individuelt tilrettelagt.

 • Vi kombinere flere behandlingsmetoder, hvilket betyder at du oftest opnår effektiv lindring af generne. Du vil altid få relevant vejledning i korrekte arbejdsstillinger, øvelser tilpasset individuelt og vejledning i forebyggelse.
 • Vi behandler akutte som kroniske opståede gener i bevægeapparatet
 • Vi giver også forbyggende behandlinger`
 • Kan vi ikke lindre dine symptomer, er vi altid behjælpelige med at henvise dig videre til anden behandling, som både er indenfor det etablerede sundhedsvæsen, men også et alternativt.

Bcare tilbyder behandling af stresssymptomer.

Stress kan defineres som en belastningstilstand, værende både fysisk og mentalt. Tilstanden opstår, når indre eller ydre krav overstiger de ressourcer som det enkelte individ har.
Her behandles der ofte i en kombination af akupunktur og zoneterapi og samtale.

Kompetencer

 • Aut. Social og Sundhedsassistent fra 1994.
 • Fysiurgisk massør/1. årige massøruddannelse
 • Akupunktør (RAB)
 • Zoneterapeut (RAB)
 • Instrukrør i ryggymnastik
 • Ergonomisk vejleder i hensigtsmæssige arbejdsstillinger, specielt kontoransatte

Læs mere om vores registrering på Sundhedsstyrelsen råd vedr. Alternative behandling RAB.

Sundhedsstyrelsens registreringsordning for alternative behandlere


En del af Rådhustorvets SundhedsTeam

Rådhustorvets SundhedsTeam er et Team af forskellige selvstændige klinikker/behandlere der tilbyder en række sundhedsydelser både med den østlige behandlingsfilosofi og indenfor den etablerede sundhedsbehandling.

Vores SundhedsTeam har fokus på sundhed og forebyggelse. Vi er et SundhedsTeam af kvalificerede behandlere, der arbejder med et højt fagligt niveau i vores daglige arbejde, og ved at sætte mennesket i centrum.

Vision

Vores vision er, at bidrage til et tæt samarbejde på tværs af faggrænserne, dette til gavn for de mennesker der søger vores hjælp til lettere at kunne navigere og tackle de udfordringer kroppen og psyken stiller os overfor, i en meget travl hverdag.

Du kan læse mere om de enkelte klinikker/behandlere under på rådhustorvetssundhedsteam.dk. Hvis du ønsker yderligere information besøg derfor de respektive hjemmesider i vores SundhedsTeam.