Hovedpine er i mange tilfælde et stresset nervesystem
Søgning

Hovedpine

Hovedpine har mange ansigter og mange årsager. Et liv med kronisk hovedpine er for mig, ikke et liv der kan leves, men beror på ren overlevelse.

Læs mere

Hovedpine

Hovedpine

Som tidligere hovedpinepatient ved jeg nøjagtig, hvordan du har det, rædsomt eller ord, der er værre, hvis der findes ord, der kan beskrive, hvor forfærdeligt, det er at leve med kronisk hovedpine.

Hovedpine er i mange tilfælde og specielt den kroniske hovedpine, et stresset nervesystem. Ikke bare hovedet, men hele kroppen har været presset igennem lang tid, flere år og nogle gange ja, flere årtier.

Men sådan behøver det ikke være!

Jeg har specialiseret mig i behandling af hovedpine og specielt de kroniske har min store interesse, da jeg selv har været der og i de kroniske hovedpiner, gemmer der sig historier fra livet, der kan have været medårsag til udvikling af hovedpinen.

Derfor er denne hovedpinebehandling ikke en ”kvikfiks” behandling, men en behandling du skal investere i, for det tager tid. Du skal turde at igangsætte behandlingen, for det bliver en lille rejse i din krop og i dit indre. Rejsen er ikke behagelig hele vejen, men jo mere du giver den fri, jo mere jeg får lov, at være med på rejsen, jo mindre smerte vil du opleve, et liv med meget mindre hovedpine, får sin begyndelse.

Jeg har selv været der, jeg har hjulpet mange, nogle måtte stå af undervejs af forskellige årsager, men de fleste har holdt ud.

De fleste oplever meget mindre hovedpine i starten og det er jo fantastisk. Men hvorfor er det så, at hovedpinen kan komme tilbage, af og til i behandlingsforløbet. Det kan den fordi, at langt de fleste hovedpiner, er et symptom på andre underliggende lidelser, det værende sig fysiske som mentale. Det er dem vi arbejder med i hovedpineforløbet. Får vi ikke løst de underliggende årsager, så vil hovedpinen blive ved med at dukke op, derfor er det en investering i hovedpinebehandlingen

Hvordan forgår et hovedpine forløb

Ved første behandling vil der være en lidt længere samtale, hvor der bliver spurgt ind til din hovedpine, din livsstil, kost, motion, søvn, sociale liv, familie, arbejde, dine adfærdsmønstre mm. Ud fra dette sammensætter jeg den fysiske behandling, som kan være zoneterapi, akupunktur, fysiurgiskmassage, kropsterapi eller en kombination. Du vil få guidninger i en sund og optimal livsstil, der passer til dit liv. Alle kan ikke følge den samme vejledning, for vores liv leves individuelt, derfor vil både behandlingen og vejledningen altid være individuel.

Hvor mange behandlinger skal der til.

Igen er det meget individuelt. Det kommer an på, hvilke muligheder du har, for at effektuere vejledningerne. Men typisk et sted mellem 12-15 behandlinger indenfor 1 år, nogle lidt mindre.

Jeg anbefaler, at hvis behandlingen bliver en succes, som det heldigvis sker i langt de fleste tilfælde, at du i et par år derefter, har 2-3 opfølgninger årligt, for at sikre at du ikke falder tilbage, dette dog kun en anbefaling.

Book

  1. Du skal booke en Bcare – Helhedsorienteret Kropsbehandling.
  2. Du skal medbringe lagen og håndklæde, evt. et stort hånklæde at ligge på og et mindre til aftørring.

Tilskud fra Sygesikringen Danmark eller Sundhedsforsikring

Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, kan du få op til 715 kr. årligt til Akupunktur og til Zoneterapi(terapier, der også indgår i Bcare – Helhedsorienteret Kropdsbehandling).
Har du en Sundhedsforsikring igennem dit arbejde, kan der være en mulighed for tilskud igennem denne, til enten zoneterapi eller akupunktur.

Har du yderligere spørgsmål, som du ikke har fået svar på her, er du altid velkommen til at ringe 2073 5654 eller maile på [email protected].

Bcares sundhedspolitik er målrettet og individuelt tilrettelagt.

  • Vi kombinere flere behandlingsmetoder, hvilket betyder at du oftest opnår effektiv lindring af generne. Du vil altid få relevant vejledning i korrekte arbejdsstillinger, øvelser tilpasset individuelt og vejledning i forebyggelse.
  • Vi behandler akutte som kroniske opståede gener i bevægeapparatet
  • Vi giver også forbyggende behandlinger`
  • Kan vi ikke lindre dine symptomer, er vi altid behjælpelige med at henvise dig videre til anden behandling, som både er indenfor det etablerede sundhedsvæsen, men også et alternativt.