Hvem er jeg? - Bcare
Søgning

Hvem er jeg?

Zoneterapi

Behandleren hos Bcare er, Gina Lundsgaard Vinther
Autoriseret SOSU Assistent og Registreret behandler (RAB).

Bcare – Klinik for akupunktur, zoneterapi og massage er medlem af Danske Behandlere og Danske Terapeuter. Herigennem har jeg en patientskadeforsikring.

RAB godkendt alternativ behandler

RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder RAB godkendelser til brancheforeninger indenfor alternativ behandling.

Det er helt frivilligt om du ønsker at være RAB godkendt. Formålet med registreringsordningen er, at give brugere af alternativ behandling en bedre mulighed for at kunne identificere alternative behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav, idet de registrerede alternative behandlere får en eneret til at benytte titlen Registreret Alternativ .

Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder registreringsgodkendelser til brancheforeninger indenfor alternativ behandling.

Sygeforsikringen ”danmark”

For at zoneterapeuter og akupunktører kan behandle klienter med tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”, skal zoneterapeuten/akupunktøren være Registreret Alternativ Behandler, som RAB samt være registreret i Datatilsynet.