Graviditetsgener-Bækkensmerter - Bcare
Søgning

Bækkensmerter kan være en kompleks sag, det høre sig ikke kun kvinder til, men også mænd og smerterne kan være identiske, men hvilket område der er påvirket i bækkenet, kan være forskelligt. Når tilstanden har været der igennem længere tid, kan der opstå fejlstillinger i leddene i bækkenet og det kan udvikle inflammationer i muskler og led.

Forekomst

-graviditetsgener

-fødselsproblematikker

-fysiske traumer, forårsaget af traumer i forbindelse med fald, biluheld(piskesmæld).

Symptomer

-smerterne behøver ikke kun at være lokaliseret til bækkenet. Når bækkenet får fejlstillinger, kan der opstå symptomer, i både bækken, fødder, nakken og skuldre.
Hvis din behandler ikke kan finde sammenhæng i dine smerter, symptomer og historie og bækkensmerterne ikke er dem du pines mest af, men mere i nakken og fødderne, kan det skyldes at dit bækken står skævt og derved give diffuse smerter, som vender tilbage, selvom du bliver behandlet og evt indtager smertelindring, laver øvelser mm.

Behandling

Behandling består mest i manuelle teknikker, herunder fysiurgisk massage, stræk, løsning af bindevæv og evt. Nada akupunktur (øre)

Fremadrettet

Når tilstanden har været der igennem længere tid, kan der opstå fejlstillinger i leddene i bækkenet og det kan udvikle inflammationer i muskler og led. Vi ser på adfærdsmønstre, bevægelsesmønstre, træning og arbejdsstillinger

Se evt. mere på
https://www.baekkensmerter.dk/gravid-med-baekkensmerter/fakta-om-baekkensmerter.aspx