“Personalepleje” - Bcare
Søgning

“Personalepleje”

29. maj 2024

Jeg har en fantastisk “ansat” som både er administrator i min klinik Bcare og i mit store Klinikfællesskab, Rådhustorvets SundhedsTeam i Horsens.

Zoneterapi som personalepleje

Jeg er faktisk så heldig at det også er min mand og livsledsager, som er helt uundværlig på alle fronter, så selvfølgelig skal han også have plejet kroppen og da jeg nu har fået en el-briks hjemme i privaten, gør det det meget lettere.

Og som jeg altid siger “fødderne lyver ikke” og heller ikke i min mands tilfælde. Han har ondt et sted, han ikke før har haft ondt. Vævet/punktet på foden er både spændt og hævet, som om der er en infektion. Ingen muskelspændinger i det område punktet relatere til, så jeg må spørge dybere og finder ud af at det er en tand, der smerter, når der drikkes og tygges. I 2 måneder har dette stået på uden min viden. “Skæld ud” fik han, på en kærlig måde” ligesom mange af mine klienter får, når kroppen ikke passes på.

Og er det blot et lille uskyldigt hul der bare kan “lappes” er det jo fint.

Havde han ikke fået zoneterapi, hvornår ville han så gå til tandlæge!!!, og vil det kunne udvikle en tandrodsbetændelse, av av.

Går du rundt med en uopdaget tandrodsbetændelse, kan bakterierne fra betændelsen spredes med blodet. På den måde kan en rodbetændelse i sjældne tilfælde være medvirkende årsag til alvorlige sygdomme i hjerte, hjerne og lunger.

Så tag lige de tænder alvorligt

Og igen beviser zoneterapi, at fødderne ikke lyver og den kan lindre rigtig mange lidelser og nogle vil forsvinde, dog ikke en tandrodsbetændelse, det vil jeg slet ikke forsøge.

Jeg er fan af at være Zoneterapeut, men også at modtage det, som jeg gør hver 2 måned, nogle gange lidt oftere.

Book en tid her – Tidsbestilling til zoneterapi

Følg os på

Emneord: