Forebyggelse af smerter i bevægeapparatet - Bcare
Søgning

Forebyggelse af smerter i bevægeapparatet

Tradtionel behandling af bevægeapperatet er oftest medicinsk og med fokus på diagnosen og ikke de sammenhænge der kan være i forbindelse med smertens opståen. Hos Bcare i Horsens ser vi på det hele menneske og ligger stor vægt på at målrette behandlingen og forbygge en ny opståen af smerter i bevægeapperatet.

Fokusområder omkring forebyggelse af smerter bevægeapparater:

  • arbejdsstillinger
  • syn
  • fejlstillinger i bevægeapparatet
  • ernæring
  • inflammationer
  • motion
  • medicin

Desværre er det blevet sådan idag at teknologien har gjort os meget mere passive i vores bevægeapperat, det medfører at vi sidder/står længe i samme stilling, som oftest giver skævheder og spændte muskler, kroppen er ikke skabt til dette, derfor går det galt og smerter/ubehag opstår. Kroppen er skabt til bevægelse og være dynamisk.

Selvom du dyrker tilpas med motion er det oftest desværre ikke nok og derfor er det en god ide at få gennemgået kroppen 2-4 gange årligt og få behandlet og korrigeret kroppens belastninger

Har du skader eller problemer med dit bevægapparat, så kan Bcare i Horsens måske med vores mange behandlingsformer hjælpe dig på vej med en bedre hverdag. 

Bcare i Horsens har vi følgende behandlingstilbud:

Tilskud til akupunktur, zoneterapi og massage behandlinger

Husk at Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi og akupunktur. Dog skal din behandler være RAB godkendt under Sundhedsstyrelsen.

Læs mere om tilskud fra Sygesikringen “danmark” til zoneterapi og akupunktur  

Har du en sundhedsforsikring, så tjek om du kan være dækket af den. De fleste sundhedsforsikringer har ligesom Sygeforsikringen “danmark” samme krav om, at din behandler skal være RAB godkendt under Sundhedsstyrelsen.

Læs mere om hvilke sundhedsforsikringer som vi allerede understøtter med behandlinger inden for zoneterapi, akupunktur og massage.

Er du tvivl om hvilken behandlingsform du skal vælge, så ring eller skriv gerne til Gina Vinther på 2073 5654☎️ eller [email protected]📧

B`care – det er et sikkert og seriøst valg og sammen finder vi årsagen.

Med venlig hilsen
Gina Vinther, Akupunktør/Zoneterapeut/Massør(RAB)