Kom i balance med et integrerede stressbehandlingsprogram! - Bcare
Søgning

Kom i balance med et integrerede stressbehandlingsprogram!

Stress koster samfundet 16. mia. kroner årligt -det skal vi gøre noget ved

Har stress sat sig fast i din hverdag og forstyrrer din livskvalitet? Så tilbyder jeg et stressbehandlings-program med en holistisk tilgang, der kombinerer tre virkningsfulde metoder for at hjælpe dig med at genfinde DIN indre ro og balance.

Akupunktur behandling:

Med over 20 års erfaring med akupunktur bruger jeg den en ældgammel kinesisk praksis til at genoprette energibalance i din krop. Gennem præcise nåleindsættelser på specifikke punkter på din krop stimulerer vi kroppens naturlige helingsprocesser. Dette kan hjælpe med at lindre stress, reducere angst og forbedre din søvnkvalitet, så du kan finde ind til den indre ro, du fortjener.

Zoneterapi behandling:

Som zoneterapeut fokuserer jeg på zoner i dine fødder, hænder eller ører, som siges at være forbundet med dine kropsorganer og systemer. Gennem blid trykpåvirkning af disse zoner kan vi lette spændinger, forbedre blodcirkulationen og fremme afslapning. Zoneterapi kan være et effektivt redskab til at lindre stress og genoprette din krops balance.

Den gode samtale:

Jeg har arbejdet med mennesker i over 35 år, og tilbyder støttende og professionelle samtaler, hvor du bliver beviste om årsagerne til din stress og lære effektive værktøjer til at håndtere stressende situationer. Gennem de gode samtaler kan du ændre negative tankemønstre, få redskaber til stresshåndtering og opnå en dybere forståelse af din situation.

Mit mål er at tilbyde dig en omfattende stressbehandling, der tager højde for både kroppens og sindets behov. Med min mange års erfaring som behandler tilpasser jeg dine individuelle behov for en helhedsorienteret kropsbehandling. Jeg stræber efter at hjælpe dig med at opnå indre balance, så du kan håndtere stress og genskabe harmonien i dit liv.

Tag det første skridt mod at frigøre dig fra stressens greb. Kontakt mig i dag for at høre mere om stressbehandlingen, så du kan begynde din rejse mod en mere afbalanceret tilværelse.

Anbefaling af behandlingstype: akupunktur og/eller zoneterapi.

Er du tvivl om hvilken behandlingsform du skal vælge, så ring eller skriv gerne til Gina Vinther på 2073 5654☎️ eller [email protected]📧

Med venlig hilsen
Gina Vinther

Akupunktør/Zoneterapeut/Massør(RAB)