RAB godkendt behandler - Bcare
Søgning

RAB godkendt behandler

Klinikken er RAB godkendt på akupunktur og zoneterapi

Som medlem af Brancheforeningen for Fysiugisk Massage, skal du have modtaget minimum 100 lektioners undervisning i “primær behandlingsform” og have bestået eksamen. Du kan dog ikke få tildelt tillidservhverv, det kan du først når du har modtaget 250 timers undervisning i “primær behandlingsform” og har bestået eksamen.

“Primær behandlingsform” vil sige Fysiurgis Massage. Flere skoler tilbyder undervisning i “Primær behandlingsform” 1 og 2.

RAB godkendt alternativ behandler

RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder RAB godkendelser til brancheforeninger indenfor alternativ behandling.

Det er helt frivilligt om du ønsker at være RAB godkendt. Formålet med registreringsordningen er at give brugere af alternativ behandling en bedre mulighed for at kunne identificere alternative behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav, idet de registrerede alternative behandlere får en eneret til at benytte titlen Registreret Alternativ Behandler (RAB). Kravene er fastsat af BFM / den forening, som den alternative behandler er registreret i, idet der dog i lovgivningen bl.a. er stillet minimumskrav vedrørende den uddannelsesmæssige baggrund og foreningens regelsæt for god klinisk praksis.

Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder registreringsgodkendelser til brancheforeninger indenfor alternativ behandling – herunder til Brancheforeningen for Fysiugisk Massage..

Sygeforsikringen ”danmark”
For at zoneterapeuter kan behandle klienter med tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”, skal zoneterapeuten være Registreret Alternativ Behandler, som RAB samt være registreret i Datatilsynet.

Hvad betyder det at være RAB godkendt?

Du er velkommen til at booke en tid her!

Er du tvivl om hvilken behandlingsform du skal vælge, så ring eller skriv gerne til Gina Vinther på 2073 5654☎️ eller [email protected]📧

Med venlig hilsen
Gina Vinther, Akupunktør/Zoneterapeut/Massør(RAB)