At ændre livsstil - Bcare
Søgning

At ændre livsstil

10. marts 2024

Handler absolut ikke kun om hvad du putter i munden, motion og søvn. Kan det at ændre livsstil også handle at ændre vaner i hjernen, at skabe en god vane med meget færre bekymringer og meget mere fokus på et dejligt liv, med glæde og dejlige oplevelser. Du bestemmer selv om du vil være glad […]

Ændre din livsstil

Handler absolut ikke kun om hvad du putter i munden, motion og søvn.

Kan det at ændre livsstil også handle at ændre vaner i hjernen, at skabe en god vane med meget færre bekymringer og meget mere fokus på et dejligt liv, med glæde og dejlige oplevelser. Du bestemmer selv om du vil være glad eller ikke glad, det der ikke gør dig glad, skal du bevæge dig væk fra, du spiser vel heller ikke broccoli, hvis ikke du bryder dig om broccoli.

  • Ahrr, det kan ikke helt sammenlignes!!
  • Og hvorfor kan det så ikke det!!
  • Man kan jo ikke bare holde op med at arbejde, fordi man ikke kan lide sit arbejde!
  • hvem har valgt at du skal have ansættelse der, hvor du ikke bryder dig om at være?
  • jamen der skal jo tjenes nogle penge
  • det f. nogle sure penge at tjene. Vil det ikke værre mere rart at finde et job og tjene glade penge
  • ingen retur svar

Du bestemmer NØJAGTIG, hvilket liv du vil have, du er herre i eget liv. Er det nemt at ændre adfærd og vaner. Ej det tror jeg s. ikke, men hvem siger også det skal være nemt. Skal alt da serveres for os!!
Vi bliver et stærkere individ ved selv at ændre vores liv, vores tanker, bekymringer, vores vaner.

Start nu!

Lad evt værre med at drikke kaffe om aftenen, så du får en bedre søvn, FOR DET FÅR DU❤️💙. Gør det i 14 dage og mærk effekten. Og gør kun det i dine livsstilændringer i 14 dage.
Derefter kan du tænke en tanke i en uge, en tanke der gør dig glad om ❤️ og i 🧠 og tænk på den flere gange dagligt. Og sådan kan vi blive ved. Vi har ansvar for eget liv, uanset hvad vi har haft med i “posen” fra tidligere.
Det hele handler om VANER

#vaner #livsstilændringerforlivet #ændremindset #glæde #nytliv #overskud #ditliv #ditansvar #bekymringer #angst #angstforhvadandremener #værdigselv #duergodnok

Følg os på