Behandling af migræne og hovedpine - Bcare
Søgning

Behandling af migræne og hovedpine

2. maj 2024

For hver migræne og hovedpine patient, er der en bagvedliggende historie og aldrig den samme historie.

Zoneterapi skaber balance i kroppen

Migræne og hovedpine

Derfor kan en migræne/hovedpinebehandling heller aldrig blive den samme, når der tænkes i helheder, altså sammenhæng med krop og psyke. Desværre er den medicinske behandling oftest den samme, patienterne skal igennem og rækken er lang af medikamenter, både hjertemedicin, epilepsimedicin, smertestillende mm. For mange af patienterne virker det kun kortvarigt og nyt præparat skal afprøves, en kæmpe belastning for kroppen og ikke mindst for det mentale helbred, når medicin ikke har den ønskede effekt.

Jeg er på ingen måde medicin forskrækket, tværtimod, jeg stiller blot ? Om det er optimal behandling, når det for mange ikke har ønsket effekt, at man så prøver med nyt medicin over flere gange.

Kunne det tænkes, at der var/er helt andre grunde til smerterne, som medicinen ikke er konstruereret til ?.

Det tror jeg på.

Jeg har selv været der og fundet mange årsager til min migræne/hovedpine. Og det gode var, at jeg kunne gøre noget ved det, uden medicin og i dag “bestemmer” jeg faktisk lidt selv om jeg vil have smerter eller ej!!!.

Jeg ændrede min livsstil, mine tanker, mit mindset, min opfattelse af mig selv, min kunnen, blev realistisk på mit overskud i livet og meget meget andet.

Så igennem behandling med zoneterapi, akupunktur og kropsterapi, samtale, vilje, blev jeg smertefri og det er et godt sted at være❤️

Følg os på