Gravidbehandling - Bcare
Søgning

Gravidbehandling

Hos Bcare har vi en helt speciel gravidbriks, der er udformet så den passer til den gravide, det er et must at have sådan en briks, for at kunne give den gravide den bedste behandling.

Læs mere

Gravidbehandling i Horsens

Gravid massage

Massage til den gravide kvinde, er en afspændende massage til de belastede områder på den gravide krop, det værende sig:

  • midt ryg
  • bækken, foran og bagpå kroppen
  • lændesmerter
  • smerter/stivhed i hasemuskler
  • hævede, spændte fødder

Men sammen med den gravide, aftaler vi hvilke områder på kroppen, der skal fokusere på.

Hos Bcare har vi en helt speciel gravidbriks, der er udformet så den passer til den gravide, det er et must at have sådan en briks, for at kunne give den gravide den bedste behandling.

Du kan være helt tryg ved behandlingerne hos Bcare. Vi har 23 års erfaring, og har haft rigtige mange gravide igennem klinikken og langt de fleste, går opløftende derfra og med en udtalt velvære i kroppen.

Kan en gravidbehandling sætte fødslen i gang?

Både Ja og nej – det er kun muligt at påvirke kroppen til en igangsættelse, hvis kroppen allerede har tegn herpå, så vi kan fremrygge en fødsel fordi gravidbehandlingen, specielt de sidste uger op til terminen, er blødgørende ift. ligamenter og muskler.
Mange flergangsgravide kommer oftest 1 gang om ugen, de sidste 3 uger op til terminen, for at forberede sig op til fødslen, både mentalt og kropsligt og meldingen er oftest, at det er dejlige, rolige fødsler, når kroppen er blevet “taget sig ” op til, det jo helt fantastisk.

Husk! – du skal medbringe hånklæde og lagen, evt. et stort håndklæde til at ligge på og et mindre til aftørring af huden.

Sygesikringen Danmark giver tilskud til zoneterapi – læs mere her

Se vores prisliste for gravid behandling ⬅️

Hvis du har gener i forbindelse med din graviditet, og du har en privat sundhedsforsikring igennem dit arbejde, kan der være en mulighed for at søge tilskud til zoneterapi. Jeg er RAB godkendt i zoneterapi.