Dagens motion gennemført, ikke overstået, men gennemført. - Bcare
Søgning

Dagens motion gennemført, ikke overstået, men gennemført.

16. marts 2024

Whau, endnu en dejlig dag og endda med solen, der titter frem indimellem, den skinnede hele vejen på min gå tur i dag❤️tak for det.

Dagens motion gennemført, ikke overstået, men gennemført.

Min motion/bevægelse består af at cykle dagligt(på arbejde )gåture, løbe/gå og let styrke. Jeg bruger minimum 30 min. dagligt, og det er ikke planlagt hvilken motionsform jeg tager, udover min cykeltur til og fra job.

Det er en vane at få sig rørt. Hvis du lader dine motions/løbesko/træningstøjet stå fremme, så ser øjenene det hele tiden og hjernen registrer allerede her er der noget jeg skal gøre. Efter en rum tid, så gør man det bare, istedet for at fyrer en masse undskyldninger af. Vi kan jo godt finde ud af, at lade indkøbsvognen køre hen i slikafdelingen, uden af have det skrevet det på en huskeseddel, mærkværdigt ikk😂

Vi mangler struktur og rammer i vores hverdag, med mindre at strukturen er at smide sig på sofaen med en pose chips og have ondt af sig selv. Livet er hårdt hører jeg ofte. Ja, livet har gode dage, livet har mindre gode dage, men fokusere du kun på alt det der ikke er godt, ja så bliver det ikke godt.

At holde sig fysisk i gang, lave en struktur for sit liv, sin hverdag, få gennemført de ting nu, istedet for at lade det ligge, for det roder i det hoved, om det fysisk eller mentalt, få det væk. Ved at få struktur på dit liv, skaber du også nogle fantastiske rammer for dig selv og det giver så megen glæde og overskud.

Dejlig lørdag

#struktur#rammer#sundmentalitet#glæde#overskud#komnuigang#elsklivet#tilfredsmedmigselv#næstekærlighed

Følg os på