Stress koster over 16 milliarder årligt, viser ny undersøgelse
Søgning

Hvem er der for dig?

28. november 2023

...når du har allermest brug for opmærksomhed, omsorg, kærlighed og nærvær, bliver du glemt af andre og måske også dig selv, når du netop står i en situation af, at andre har brug for din nærvær, omsorg, kærlighed og tryghed, fordi de ikke længere kan klare sig selv.

Livskvalitet med hinanden

Måske du har en ægtefælle, der er blevet svag, at du må tage over på stort set alt. Du får så megen ros af dine omgivelser, at du klare det så flot, godt at du ikke skal sende din ægtefælle på et hjem, der vil personen aldrig få det så godt, som hos dig, du gør jo alt for at passe, pleje, skabe trygge rammer for den syge og få alt til at se godt ud. I baghovedet fylder “ til døden os skiller”, du kan ikke være andet bekendt, du kan ikke tillade dig at give op.

Når lyset slukkes ud på de sene aftentimer, snøres en stram klump i din hals og øjnene fyldes med tårer. Tankerne flyver rundt i dit trætte hoved og du skammer dig over, at være ved at give op ❤️

Og det er en helt okay tanke at have. Det er en kæmpe opgave at have en syg pårørende 24/7, det er der ingen der kan eller skal stå alene med, heller ikke dig. Det er IKKE skamfuldt, at bede om hjælp, ellers bliver du også syg og så er i TO

Skulle jeg selv komme i sådan en situation, så vil jeg gøre alt for at min nærmeste kan føle sig tryg og elsket, men jeg skal ikke stå alene med så svær og tung en opgave, at passe en syg pårørende.

I mine mange år som behandler og i min tid som fungerende Sosuassistent, har jeg mødt rigtig mange udbrændte pårørende, der også føler skam over ikke, at kunne udfylde rollen for sine syge pårørende, oftest ægtefælle.

Hos mig kan du lette dit ❤️ og du vil ALDRIG høre mig sige andet, end at du har været stærk alt for længe og det reagere kroppen på, med udmattelse, mistrivsel, søvnforstyrrelser, smerter og meget andet.

Nu skal du sætte dig selv i centrum og gøre noget godt for dig og din krop. At få lettet dit ❤️og få kropskontakt med din krop igennem en fantastisk behandling, så hjælper vi hinanden med at DU får det bedre❤️

Du kan trygt booke den Helhedsorienteret Kropsbehandling hos Bcare

Følg os på