Stress koster over 16 milliarder årligt, viser ny undersøgelse
Søgning

Mental Genoptræning

27. november 2023

Når vi taler om Traumer generelt, så taler vi i særdeleshed også om de psykiske Traumer, vores mentale sundhed er i forfald.

Mental genoptræning

For ikke længe siden, forbandt vi Traumer med kirurgiske og medicinske skader , eks. patienter der er kommet alvorligt til skade, arbejdsulykke, færdselsuheld og akut syg eks. blodprop, ved hjertet eller i hjernen. Disse patienter bliver indlagt på TraumeCentere og Akutmodtagelser

Men når vi idag taler om Traumer generelt, så taler vi i særdeleshed også om de psykiske Traumer, vores mentale sundhed er i forfald.

Aldrig har vi set så mange mennesker med psykiske udfordringer i klinikkerne, måske fordi vi også taler mere om det og at der er støtte og hjælp at hente ved de forskellige terapeuter, psykiater, psykologer, zoneterapeuter, kropsbehandlere, akupunktører med mere og nogen gange i kombination af flere behandlere.

Et Traume kan opleves som et psykisk sår, der har svært ved at heles, det skal heles indefra og det er “tiden der læger alle sår”, et gammelt udtryk, men ikke desto mindre meget relevant.

Uanset, hvad du har med i bagagen af uforløste oplevelser, så vil oplevelsen før eller siden, give sig udtryk i din fysiske krop;

➡️smerter

➡️søvnforstyrrelser

➡️grådlabil

➡️isolere sig

➡️føler skam, skyld

➡️urolig

➡️spiseforstyrrelser og mm.

Hvad kan du selv gøre?

Søg hjælp ved en terapeut, men forvent ikke “Quick -fix” ved mentale sår, tværtimod.

At få behandlet sine psykiske traumer er et “slow-fiks”. Du skal lære at rumme dine følelser og ikke løbe væk fra dem. At forløse en dyb indre smerte, som har fulgt dig i mange år, tager tid. Du skal lære at være i smerten, du skal lære at rumme smerten, du skal lære at acceptere smerten. Hos Bcare, skal du først og fremmest “KUN” ned i den fysiske krop i den første lange tid, du skal lære dit reaktionsmønster, at kende.

Hos Bcare kan du føle dig helt tryg. Vi giver dig den tryghed og omsorg du har brug for, er med på din rejse også når det gør ondt.

Jeg kalder det den

Mentale Genoptræning.

Den kan gøre lige så ondt som den fysiske genoptræning, men den er rejsen værd

Du kan trygt booke den Helhedsorienteret Kropsbehandling hos Bcare

Følg os på