Når kroppen "græder" - Bcare
Søgning

Når kroppen "græder"

21. marts 2024

Whau, endnu en dejlig dag og endda med solen, der titter frem indimellem, den skinnede hele vejen på min gå tur i dag❤️tak for det.

Forleden fik jeg en granvoksen mand ind i klinikken, han havde bestilt zoneterapi, det er jo lidt usædvanlig, at en så voksen mand booker zoneterapi, så jeg bliver jo nysgerrig.

Manden havde brystsmerter i højre side, været til alverdens undersøgelser og behandlinger, men ingenting viste sig(heldigvis)og ingen behandling hjalp. Fik ordineret Panodil 665mg 3-4 x dagligt, uden den store effekt. Dog var manden opereret for bypass(længe siden) og har KOL. Men det var intet af det, som havde med hans nuværende gener. Hvad var/er det så.

Hvis vi som terapeuter giver os tid til at lytte til vores patienters historie, som rigtig meget DESVÆRRE er en mangelvare i den kliniske verden, så kunne vi spare patienten og lægerne o.l, rigtig meget BØVL

Smerterne var kommet kort tid efter at gården efter mere end 4 årtier var blevet solgt og konen derefter også var blevet alvorlig syg(er nu næsten 100% på benene igen❤️). Så et savn fra gården og en forskrækkelse over konens pludselige sygdom, satte sig spor i kroppen. Når vi talte om disse ting, kom der forløsning i kroppen og nu en forståelse for, hvorfor brystet smertede.

Mit ønske til det danske sundhedsvæsen
LYT OG DER GØRES EN FORSKEL

#zoneterapi #lyt #givtid #kroppentaler #deterokatgræde #stærkemændgræderogså #nada

Følg os på