Hvem vælger dit liv, Hvem bestemmer hvor du skal bo?
Søgning

Så går vi ind i de sidste dage for året 2023

28. december 2023

Af hele mit hjerte og af stor taknemlighed, takker jeg de, der har kigget forbi klinikken Bcare, men også de patienter, jeg ikke har set længe, flere år, håber I trives og har det godt, er ved godt mod og lever det gode liv.

Akupunktør og zoneterapeut Gina Vinther, Horsens

Jeg har også måttet sige farvel til nogle patienter, der har fulgt mig i rigtig mange år, de har forladt denne jord, nogle pludselig, nogle af alderdom og af sygdom. Mit❤️og tanker går til familierne❤️.

Det kan godt være I syntes at I får en god hjælp, smertelindring, øvelser, gode råd og den mentale støtte fra mig, men er I egenligt klar over, hvor meget I giver tilbage.

Det er Jer der driver lysten til, at jeg hver dag kan gå glad på arbejde og trives idet. For mig har det nu ALDRIG været et arbejde, men en lyst til at hjælpe og være noget for andre, være der når livet er svært, og gå igennem de smerter, der nu engang må være for den enkelte.

Tak for at blive lukket ind også når livet er aller sværest ❤️💙

Det har aldrig været en pludselig indskydelse at vælge omsorgsfaget, det har ligget i mig fra tidlig barndom. Jeg har aldrig været omsorgstræt, men udmattet af et system(offentlig sundhedssektor)som bygger alt for lidt på

  • omsorg
  • helheder
  • forståelse
  • empati
  • nærvær
  • frihed under ansvar for personale

Og jeg kunne blive ved. Læger sygeplejersker og andet plejepersonale har ALT for travlt, og de bliver “bare” en del af systemet som har svært ved, at levere, uden for mange omkostninger for patienter og dem selv. Jeg har selv været der, så jeg ved, hvad der forgår og det stikker i mit ❤️, både for patienter, men også mine kollegaer der stadig er i uniformen.

Indimellem får jeg lyst at vende tilbage, jeg kan klare det fysisk, men ikke i mit ❤️.

Så mange mange tak for at I støtter mig, jeg vil altid være der, jeg går ALDRIG på pension, men går ned i tid, når den tid kommer. I er mit livsværk

Godt nytår ❤️💙

Følg os på