SÅ JA TAK TIL EN FAST LÆGE - Bcare
Søgning

SÅ JA TAK TIL EN FAST LÆGE

9. marts 2024

Som behandler skal vi have tid og turde lytte til Patientens historie, vi må ikke negligere patientens udfordringer og problemer. Desværre er det sådan rigtig mange patienter oplever det i klinisk praksis, altså fra det sundhedsfaglige i det offentlige. Og det er ikke fordi vi ikke har mega dygtige læger, sygeplejersker, sosu’er osv., de har […]

Den gode samtale med din faste læge

Som behandler skal vi have tid og turde lytte til Patientens historie, vi må ikke negligere patientens udfordringer og problemer.

Desværre er det sådan rigtig mange patienter oplever det i klinisk praksis, altså fra det sundhedsfaglige i det offentlige. Og det er ikke fordi vi ikke har mega dygtige læger, sygeplejersker, sosu’er osv., de har bare ikke tid til dig, du får en stregkode stemplet i panden og ved udgangen af “butikken” (lægepraksis/sygehusafdeling)kan den udløse medicin, værsgo at indtag et medikament.

Flere oplever at medicinen ikke virker!!.

Kunne det være, at der ikke var tid nok til patienten. Ja, det tror jeg bestemt
Kommunikation, kommunikation, kommunikation, gerne 2 vejs, kan vi sammen finde frem til en bedre løsning og ikke kun medicin.

Mange patienter i min branche, har stor glæde af den støtte, tryghed og behandling de får, vi har tid til at lytte, derfor kan vi også adressere udfordringerne i krop og sind og det kræver ofte ikke medicin , hvor ville det være trygt for alle, hvis disse “verdner” kunne tale sammen, det gavner alle også samfundsøkonomien.

SÅ JA TAK TIL EN FAST LÆGE, der har tid, som også må henvise til en zoneterapeut, akupunktør, massør , kropsbehandler eller lignende.
For mig er det ikke enten eller ift. læge og behandlere, det er både og. Sammen er vi stærkere💙❤️

#fejldiagnoser #medicin #naturmedicin #zoneterapi #akupunktur #massage #tryghed #omsorg #lytte #havetidnok #sammenervistærke

Følg os på