Whau, endnu en dejlig dag og endda med solen - Bcare
Søgning

Whau, endnu en dejlig dag og endda med solen

13. marts 2024

Whau, endnu en dejlig dag og endda med solen, der titter frem indimellem, den skinnede hele vejen på min gå tur i dag❤️tak for det.

Sundhedsguide Gina Vinther fra Horsens

Når jeg går mine ture, lytter jeg nogen gange til musik, andre gange bare til lydene fra fugle og det der pusler i krattet.

Men jeg tænker også meget på livet, mit liv, Jeres liv, andres liv, vores adfærd fysisk, men ikke mindst MENTALT

Vi lever i et af verdens mest trygge lande og ligger nr. to som verdens LYKKELIGSTE LAND.

426 000 mennesker fik i 2020 udskrevet medicin til behandling af angst og depression, 426 000, det nok ikke blevet mindre og vi er kun omkring 6.000 000 boende i Danmark. Vi har ikke krig, vi har tag over hovedet, fryser vi, kan vi skrue op for varmen, vi kan få mad, gå “gratis” til lægen/hospital indlæggelser og få alverdens hjælp og støtte til rigtig meget. Hvorfor pokker får så mange så udskrevet al den medicin.

Vi bliver mere og mere syge af alt muligt, vi kan få behandling til snart alt uden at medinddrage os selv, for det bare nemmere at putte en pille i munden, så er alt godt. men når du stopper med medicinen, så kommer problemerne bare igen. Måske vi mangler at tage det reelle ansvar for egen liv og færden.

-Nej, det ikke nemt, det ved jeg så udmærket. Jeg har heller ikke altid haft det nemt i mit liv, men jeg har valgt, at tage ansvar for mit liv og IKKE bygge videre på det, som ikke var rart, men tværtimod fokusere på det der gør mig godt. Noget og nogen er blevet valgt fra, sådan er det bare, for hvis jeg ikke gjorde/gør det og lader mig styre af andre og styre af deres negative indstillinger, så bliver jeg også negativ. Jo vel kan jeg have en møg dag, hvor hele verden kan gå ad H til, men jeg kommer hurtigt tilbage og tager styringen og det er et mega rart sted at være, det er jo MIT LIV.

At opbygge en mental sundhed til mental succes, bygges jo ikke op over natten, det tager tid, vi laver fejl, falder, men rejser os igen, er en erfaring rigere, falder, men rejser os igen og er 2 erfaringer rigere osv.

Det du giver positiv opmærksomhed og fokusere på, det vokser.

Husk, du kan bestille en tid til en helhedskropsbehandling, hvor den gode samtale er del at behandlingen ⬅️

#mentalsundhed #mentalsucces #vilje #struktur #værtilfredsmeddigselv #ikkenemt #mendukan

Følg os på