Til dig der ønsker en zoneterapibehandling i Horsens
Søgning

Zoneterapi til dig!

13. december 2023

Som ung fik jeg selv zoneterapi til, at lindre/afhjælpe migræne/hovedpine og pollenallergi med ret god effekt.

zoneterapi behandling for migæne allergi

Da jeg mange år efter selv blev zoneterapeut, kunne jeg hjælpe mange på vej til, at få en mere tålelig hverdag med de symptomer de nu engang måtte leve med, mere eller mindre. Men jeg ville jo virkelig gerne have at mine patienter skulle blive HELT RASKE og selvfølgelig vidste jeg godt, at det nok ikke helt var muligt.

Jeg lagde zoneterapien lidt på hylden og beskæftigede mig mere med Fysiurgisk massage og akupunktur og mere henvendt til problematikker i bevægeapparatet. Her så jeg virkelig, at mine patienter opnåede gode og langvarige resultater, det gjorde mig glad og tilfreds

Men som årene er gået, har søgningen til min klinik været anderledes i forhold til valg af behandling. Flere søgte nu mere på zoneterapi. Nu havde patienterne ikke bare ondt i kroppen, men også i livet.

Jeg vendte “hjem” til zoneterapien.

Fødderne lyver ikke og jeg bliver så imponeret over det mine patienter mærker undervejs og efter zoneterapibehandlingen. Nogle fortæller, at de kan mærke et lille “smæld” i en muskel, ligesom når en tynd tråd rives over, uden at de ved, at det er det svage område jeg arbejder på.

Nogle patienter siger; jeg tror ikke på zoneterapi, men det virker❤️

Siden jeg blev færdiguddannet i år 2000 har zoneterapi faget forandret og udviklet sig enormt i en positiv retning. Så jeg er glad for, at være vendt hjem, jeg ligger ALDRIG zoneterapien på hylden igen.

Når du engang skal vælge en behandling, så prøv zoneterapi ❤️❤️

Du kan trygt booke en zoneterapibehandling hos Bcare

Følg os på