Behandling for spændingshovedpine med bl.a. zoneterapi
Søgning

Behandling for spændingshovedpine

29. oktober 2023

Spændingshovedpine der opfører sig som migræne, kender du det. Måske du har prøvet alverdens migræne medicin, uden den store effekt. Måske fordi det ikke er migræne, men “blot” en spændingsmigræne, som kan være svær at medicinere. Når vi lider af kronisk hovedpine, er det jo ikke fordi vi mangler “hovedpinemedicin” som mennesker med osteoporose(knogleskørhed) mangler […]

Hovedpine problemer

Spændingshovedpine der opfører sig som migræne, kender du det. Måske du har prøvet alverdens migræne medicin, uden den store effekt. Måske fordi det ikke er migræne, men “blot” en spændingsmigræne, som kan være svær at medicinere. Når vi lider af kronisk hovedpine, er det jo ikke fordi vi mangler “hovedpinemedicin” som mennesker med osteoporose(knogleskørhed) mangler kalk. Nej, hovedpiner, herunder spændingshovedpiner, har mange årsager, bl.a. et overaktivt nervesystem, som konstant er på vagt og derfor virker medicin oftest kun kortvarigt eller slet ikke.

23 år erfaring i spændingshovedpine

Jeg har igennem mine 23 år som terapeut afhjulpet rigtig mange med disse udfordringer, det er ikke kvikfiks behandling, når det gælder hovepinebehandling, men en proces over tid, så jeg sikre mig, at behandlingen kan holde, så du får meget mere livskvalitet og et liv med meget mindre hovedpine, eller slet ingen, du lærer nemlig, at få kontrol over din hovedpine, triggere for hovedpine og et nervesystem, der for det meste er i balance.

Jeg har selv været der, et liv med hovedpine er = intet liv. At ikke kun skulle slås med smerterne, men også manglende forståelse udefra, gør bare, at et liv med hovedpine er noget af det mest smertefulde, ikke bare i hovedet, men også mentalt og hele kroppen.

Behandlingen mod spændingshovedpine er ikke et “kvik fix”

Det kræver tid, at få bugt med hovedpine og dens senfølger(som er mange), det kræver mod, det kræver overskud, det kræver faktisk energi. Det er ikke lige en behandling, der hør dig smertefri over nogle uger. Nej tværtimod, tager det måneder, måske næsten et år. Det gør det fordi, du bl.a. skal arbejde med dig selv.

Jeg er taknemlig for at jeg idag, har et liv uden hovedpine, måske maks 5 om året, jeg bestemmer faktisk næsten selv, om jeg vil have hovedpine eller ej. Det handler om kontrol og styring og det kan jeg også hjælpe dig med

Du kan booke en tid til behandling mod spændingshovedpine herunder.

Følg os på