Få brudt stimen med hovedpine og migræne - Bcare
Søgning

Få brudt stimen med hovedpine og migræne

18. juni 2024

Endnu engang lykkedes det en patient, at få brudt stimen med hovedpine og migræne og lige så langsomt begynde at bygge en base i kroppen. En base af tryghed, overskud, energi, glæde, tro, gode vaner og mønstre, den rigtige næring og meget mere. Fra nu af, handler det om, at tro på at kroppen kan […]

Endnu engang lykkedes det en patient, at få brudt stimen med hovedpine og migræne

Endnu engang lykkedes det en patient, at få brudt stimen med hovedpine og migræne og lige så langsomt begynde at bygge en base i kroppen. En base af tryghed, overskud, energi, glæde, tro, gode vaner og mønstre, den rigtige næring og meget mere.

Fra nu af, handler det om, at tro på at kroppen kan regulere sig selv ift. smerter. Når basen bliver massiv og med en uigennemtrængelig membran, Så vil membranen støde alt ondt og skidt væk fra kroppen.

Som behandler er det vigtigt, at få patienten med over “ på den anden side” og tro på at smerterne bliver mindre og mindre, ikke kun med behandling, men også med alle de andre tiltag, der høre med i en behandling.

Jeg ved selv, hvor slidsomt det kan være at komme over på den anden side, men taknemlig for idag at være på den rigtige side af “hovedet”.

Book en tid til hovedpine og migræne behandling

Følg os på