Børn bliver fødte neutrale i følelser - Bcare
Søgning

Børn bliver fødte neutrale i følelser

15. maj 2024

At vokse op som barn i et hjem med misbrug og psykisk terror, mister du ofte tilliden til andre mennesker, som vil følge dig langt ind i voksen livet. Hvorfor kunne mine forældre ikke bare tage sig kærligt af mig, de havde jo selv valgt at få mig.

Der er altid en historie bag misbrug, der er altid en historie bag de mennesker der udsætter andre for psykisk terror. Børn bliver fødte neutrale i følelser, men igennem stimulering og stimulering af sanser og oplevelser bliver vi dannet som menneske, eller nærmere uddannet. Men bliver du understimuleret og vokser op i konstant psykisk pres, bliver din historie noget anderledes og uddannelsen som menneske, kommer først når du rækker ud.

Måske er du heldig at have en bedsteforældre der giver dig den kærlighed et barn skal have fra det bliver undfanget, som egentligt skulle have været dine forældres ansvar. Men nogle forældre magter ikke opgaven, af rigtig mange årsager, de tror at alt bliver godt, når barnet kommer til verden. Men hvis forældrene ikke selv er “udannet menneske”, hvordan kan det så “uddanne” barnet.

Det “voksne” barn, bære rundt på sorg, vrede, uretfærdighed, fornægtelse, skam, bitterhed, mistet barndom/teenageår osv., og hvis barnet ikke selv har kopieret forældrene, så gør barnet det helt modsatte som voksen, arbejder og træner sig ud af alle følelser, for ikke at mærke sig selv, alt skal være perfekt, ingen skal lide, “jeg” klare alt, for det er manøvre, der er tillært for at overleve og få et bedre liv til sig selv, sine børn og andre, medmindre man er endt som sine forældre.

Og alle de oplevelser giver så meget kaos i kroppen, lige pludselig banker det på døren i kroppen og H er løs. Det er alle de uhensigtsmæssige oplevelser, følelser der har været lukket ned, der nu banker på fordi det er nu, du skal række ud og uddanne dig som menneske❤️☀️💙

Følg os på