Fertilitetsbehandling med zoneterapi mod barnløshed
Søgning

Fra begyndelse til en nyankommet Prins eller Prinsesse

24. januar 2024

Hos Bcare hjælper vi de par, der har svært ved at blive gravide med zoneterapi, uden at der kan påvises manglende årsager til en fertilitet.

Læs mere om Babyzoneterapi og zoneterapeut Gina Vinther i Horsens

Som Zoneterapeut/Akupunktør er jeg virkelig privilegeret. Tænk at have en hverdag, et virke, hvor der bidrages til, at et menneske opnår en styrke i krop, i sind, bliver stærkere i at navigere i sit liv

Jeg vil lige have lov at fremhæve, de barnløse par. De skal så meget igennem, ikke mindst Kvindens krop, men sammen skal parret også igennem en mental belastning.

Hos Bcare hjælper vi de par, der har svært ved at blive gravide, uden at der kan påvises manglende årsager til en fertilitet. Nogle par får både den kliniske fertilitetsbehandling og supplere med akupunktur eller zoneterapi.

Bcare har rigtig gode resultater ift. at opnå fertilitet

Ofte følger jeg parret hele vejen igennem, oftest kvinden, som kommer under graviditeten, bl.a. for at få den skønne afspændende massage, der lindre gener i bækkenet. I de sidste uger op til terminen, gives zoneterapi og eller akupunktur for at blødgøre bækkenets muskler, led og ligamenter.

Og nogen gange, ser jeg så også de små Prinser og Prinsesser efter de er blevet født, de kan have lidt kropslige uro, maven lidt træg, refluks mm.

Under min elevtid i slutningen af 1990’erne hjalp jeg også flere til at opnå graviditet og et par stykker af disse, som er 26/27 år idag, har jeg også hjulpet på vej, til at familierne øges. 🩷💙

Jeg er bare privilegeret og taknemlig. ❤️❤️

#zoneterapi#akupunktur#infertilitet#ulykkelig#gravid#lykkelig#gravidmassage#babybehandling

Følg os på