Har du ryg- eller nakkesmerter?
Søgning

Har du ryg- eller nakkesmerter?

12. februar 2024

Vores bevægeapparatet er simpelthen ikke gearet til at være fastlåst og stillesiddende over så mange timer i døgnet.

Behandling for ryg- og nakkesmerter

Der er en stigende tendens i vores samfund, til at rigtig mange i alle aldre, søger hjælp til at få løsnet led og muskler i bevægeapparatet. Dette skyldes bl.a. at vi er blevet mere immobile og at vi opholder os længe i samme position/stilling over rigtig lang tid, bl.a foran computer, tablet og ikke mindst med vores smartphones.

Vores bevægeapparatet er simpelthen ikke gearet til at være fastlåst og stillesiddende over så mange timer i døgnet. Bevægeapparatet må bevæges.

Behandleren hos Bcare, Gina Vinther arbejder altid ud fra et helhedssyn og tester de forskellige muskler og bevægelser, ikke bare der hvor det gør ondt, men også for de sekundære muskler, som har en mindre opgave ift. en bevægelse der bliver udført. Det ikke sikkert, at der behandles på det sted, du selv føler gør ondt, men at der behandles udfra den bevægelse, der har fremprovokeret din smerte og hvilke andre led og muskler der er involveret.

Sammen med den fysiske behandling, vil du også få en meget kompetent vejledning i kroppens bevægelsesmønstre og hvorfor skader kan opstå og hvordan disse kan forbygges, bl.a. med bevægelse/øvelser tilpasset dine skader eller den overbelastede krop.

Vi har rigtige gode erfaringer med:

  • skulder
  • albueproblematikker
  • nakke
  • lænd
  • psoas/hoftebøjer
  • fodproblemer, hælspore- -svangsenebetændelse

Er det en langvarige skade/overbelastning, anbefales at booke

Helhedsorienteret Kropsbehandling

Er det mere akut (indenfor 3-5 dage) kan du booke

Akupunktur behandling eller Fysiurgisk massagebehandling

#kropsbehandling #kropssprog #nonverbal #smerter #stress

Følg os på