Hovedpine kan være ubehagelig og ulideligt - Bcare
Søgning

Hovedpine kan være ubehagelig og ulideligt

25. februar 2024

Hovedpine er sjældent farligt, men enorm ubehagelig at have og ulideligt for de der ofte lider af hovedpine. Uanset hvor smertefuld og ubehagelig, et hovedpineanfald kan være, efterlader den ikke skader på hjerne, blodkar eller andre steder i kroppen. Rigtig mange hovedpine ramte oplever ofte ikke at blive taget alvorlig, både i vennekredsen, familien, men […]

Hovedpine behandling i Horsens

Hovedpine er sjældent farligt, men enorm ubehagelig at have og ulideligt for de der ofte lider af hovedpine.

Uanset hvor smertefuld og ubehagelig, et hovedpineanfald kan være, efterlader den ikke skader på hjerne, blodkar eller andre steder i kroppen.

Rigtig mange hovedpine ramte oplever ofte ikke at blive taget alvorlig, både i vennekredsen, familien, men desværre også i vores sundhedsvæsen. Rigtig mange hovedpineramte bliver afprøvet med mange forskellige medikamenter for at opnå smertelindring, oftest kun med kortvarige lindring og mange helt uden effekt. Kunne det tænkes at medicinen ikke har den ønskede effekt, fordi der ikke kigges på den bagvedliggende årsag til hovedpinen.

Hos Bcare har vi hjulpet mange hovedpineramte til et bedre liv, få kan vi ikke hjælpe, desværre

Sammen skal vi finde en løsning til at lette din hovedpine, på en måde så du kan navigere bedre i din hverdag. Det både igennem den fysiske behandling, men også adfærdsregulering, vaner, fysisk som mental, øvelser. Måske du må regulere et og andet i din kost. Du lære at forstå din krops signaler og hvordan du skal reagere på dem, så du kan forhindre et hovedpine anfald.

Hvorfor skal du vælge Bcare til at få det bedre?

❤️ Du skal vælge Bcare, fordi at tryghed og tillid i relationen mellem dig og din behandler, er den absolut vigtigste ingrediens i et effektivt behandlingsforløb.

❤️ At Behandleren hos Bcare har specialiseret sig i netop hovedpine og selv har været hovedpinepatient.

❤️ Du vil altid få en ærlig og relevant vurdering af dit behandlingsforløb.

At behandle hovedpine og den kroniske af slagsen tager tid, så du må indstille dig på, at investere i tiden til at komme igennem et forløb, som kan strække sig over 1/2 år.

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om hovedpine og om det vil være relevant for dig at opstarte et sådant forløb ❤️

Klik på billedet

#hovedpine#isoleret#smerter#medicinfri#nytliv#etlivudenhovedpine#overskud#glæde

Følg os på