Hovedpine og Helhedsorienteret Kropsbehandling
Søgning

Hovedpine og Helhedsorienteret Kropsbehandling

15. december 2023

Hovedpine er ikke bare hovedpine. Den fysiske smerte er dog placeret i hovedet, men årsagen skal ofte findes et helt andet sted i kroppen.

Helhedsorienteret Kropsbehandling mod hovedpine

Hovedpine har nemlig mange ansigter og årsager og som hovedpinepatient er der bare så lidt overskud til at tage på den rejse alene for, at finde frem til årsagen.

Men du behøver ikke at være alene, jeg tager gerne med, for jeg har selv været der. For mig var det en hård rejse, men jeg nåede frem til, hvorfra min hovedpine kom. Sikke en lettelse.

I dag har jeg sjældent hovedpine, før var det flere gange i ugen

Med den Helhedsorienteret Kropsbehandling vil du modtage individuelle terapier, ligefra Fysiurgisk massage, som er noget anderledes og helt speciel hos Bcare, da den hele tiden kan tilpasses patienten, også den stressramte og traumematiserede patient. Du vil kunne opleve at få en fuldbyrdet zoneterapeutisk behandling og oftes med nada, der er en behandlingsform som udviklet netop til Traumer. Så behandlingerne bliver hele tiden tilpasset til det trin, din kropsudvikling er i.

De der har fulgt denne behandling, har oftest været skeptiske fra starten og det forståligt, for det gør “ondt” at give slip og du skal lære en ny side af dig selv og accept af dine valg, før du kan nå målet.

Overvejer du Bcare’s behandling, så skal den tilrettelægges, uden for dine ferier, store arrangementer og hvis du er i en periode, hvor der er travlt på dit arbejde. For rejsen kræver, at du er med “HELE VEJEN” og helst uden afbrydelser

Det kræver tid at være på denne rejse, du kan måske opleve lidt mere hovedpine i starten, men det er som det skal være. Når din krop er klar, så slipper den også taget i dit hoved.

Bcare Helhedsorienteret Kropsbehandling

Du kan trygt booke den Helhedsorienteret Kropsbehandling hos Bcare

Følg os på