Hovedpine og migræne - Bcare
Søgning

Hovedpine og migræne

21. februar 2024

Denne smukke figur, tog jeg med fra mit hjem, da min mor tog på den sidste rejse. Hun led så frygtelig meget af hovedpine og migræne.

Behandling for hovedpine smerter og migræne

Jeg husker de mange dage/døgn hun lå under dynen, gulvspanden stod ved siden af hendes seng, til når hun skulle kaste op. Da jeg er omkring de 11/12 år, begynder mit mareridt. Jeg begynder selv at lide af voldsomme hovedpiner og periodevis migræne, det var rædselsfuldt.
Min mor havde fundet ud af at zoneterapi kunne et og andet og slæbte mig til en sådan. Efter en række behandlinger forsvandt både hovedpinen/migrænen og også min høfeber. Det var jo helt igennem fantastisk.

Behandlingen holdt faktisk i 15 år. Her fik jeg en lang periode, hvor kroppen og hovedet var overophedet, det gav igen hovedpine og migræne. Jeg søgte den alternative vej igen også nysgerrig på selvstændig få en karriere indenfor det alternative. 1998 startede rejsen så og i 2003, kunne jeg både kalde mig zoneterapeut, akupunktur og fysiurgisk massør, så her var der mulighed for at arbejde med hele kroppen.

Bcare har specialiseret sig i behandling af hovedpine og migræne

Jeg driver i dag Bcare og har specialiseret mig netop i hovedpine og migræne, så jeg ved helt nøjagtig hvordan en hovedpine/migræne ramt har det.
Jeg ser og oplever mange er en prøveklud, ift. afprøvelse af medicin, ofte med ingen eller lille effekt. Ofte er medicin symptom behandling og griber ikke fat i roden af smerten og hvordan den er opstået, derfor vil medicinen heller ikke have en langvarig effekt. Medicin er velegnet i en proces, hvor den ramte også arbejder med årsagen til hovedpine/migrænen

Bcare har finde resultater med behandling af smerter

Jeg har hjulpet rigtig mange med disse smerter og med fine resultater. Du skal investere i tid, for at få bugt med smerterne, den tid er ikke kunne selve behandlingen, men mange af de råd du får med på vejen, skal du prøve at følge, som du nu kan få det til at passe ind i dit liv.

Det er en rejse, med lidt bump på vejen, både fysisk og mentalt, men jeg må ærligt sige, at det er det hele værd.

#hovedpine #zonterapi #helhedsorienteretterapi #smertefri

Følg os på