Kan musik og dans styrke dit mindset?
Søgning

Kan musik og dans styrke dit mindset?

13. februar 2024

Vores bevægeapparatet er simpelthen ikke gearet til at være fastlåst og stillesiddende over så mange timer i døgnet.

Dans dig glad

Har du nogensinde tænkt på hvor meget musik og dans kan bidrage til et stærkere mindset, en stærkere krop, på den lange bane.

For rigtig mange år siden, hjalp netop dansen, krydret med skøn musik, mine iskias gener, som jeg havde døjet med rigtig lang tid. Behandlinger lindrede kun, men dansen fik smerterne til at forsvinde og har ikke mærket meget de sidste 10-12 år. I dag går der næsten ikke en dag, hvor jeg ikke får danset. Dansen bruger jeg til at smøre mine led og styrke mine muskler, balance. Så lidt skal der nogen gange til ❤️

Og hvad musikken kan i forhold til vores mindset, har uanede sider. Det helt vildt.

Både når jeg er glad, hvor jeg kan sætte musik på med lidt hurtige rytmer og danse rundt og styrke alt det fysiske i kroppen+ balance og koordination, mit humør stiger 100% og hele verden kan bare komme an, mig kan den ikke vælte. Så skøn en følelse, der også kan få mig til at handle og skabe forandring, så jeg står stærkere.

Men musikken, kan også på de mørke dage få mig til at tudebrøle, tudebrøle over uretfærdighed, som jeg altid har kæmpet for, for mange og for mig selv. Men gør det noget at tudebrøle og komme af med den klump der er i halsen, i maven. Neeej, for det skal vi gøre en gang imellem, når klumpen presser sig på. Få tudet af og sæt derefter musikken på, med de vilde rytmer, så du får danset, rystet stresshormonerne ud af kroppen.

DET VIRKER

God fornøjelse

Akupunktur behandling eller Fysiurgisk massagebehandling

#kropsbehandling #kropssprog #nonverbal #smerter #stress

Følg os på

Emneord: