Stress koster over 16 milliarder årligt, viser ny undersøgelse
Søgning

Nada akupunktur og zoneterapi supplere hinanden godt 👍

20. november 2023

Hos Bcare behandler vi stress og traumer med Nada. I starten supplere vi med zoneterapien, som i sig selv er en fantastisk behandlingsmetode, men særdeleshed effektiv med nada.

Behandling med øreakupunktur

Hos Bcare tilbyder vi Nada, gerne sammen med zoneterapi, da disse 2 behandlinger supplere hinanden særdeles effektivt.

Men hvad er Nada behandling!

Nada er øreakupunktur udviklet ud fra Traditionel Chinese Medicin også kaldet TCM. Nada blev i 70’erne introduceret til behandling af afhængighed og abstinenser af opioider(smertestillende) og metadon. Det har vist sig at metoden også er gavnlig på en række andre lidelser, bl.a. stress og traumer. Metoden hjælper patienten til at mærke og acceptere sig selv, øger koncentration, indlæring, smertelindring og smerteforløsende, personlig udvikling, forbedre søvn, letter dit åndedræt og meget andet.

Hos Bcare behandler vi stress og traumer med Nada. I starten supplere vi med zoneterapien, som i sig selv er en fantastisk behandlingsmetode, men særdeleshed effektiv med Nada.

Stress og traumer er invaliderende for både den fysiske krop, men også sindet.

Gina Vinther som er behandleren hos Bcare, har mange års erfaringer i behandling af stress og traumer, bl.a fra sine ansættelser på forskellige psykiatriske afdelinger åbne som lukkede.

Du kan trygt booke den Helhedsorienteret Kropsbehandling hos Bcare

#Kropsbehandling #helhedsorienteret #nada #zoneterapi #åndedrætsøvelser #nærvær #tryghed #omsorg #Bcarehorsens #ginavinther #erfaring #psykosomatiskterapi #bedresøvn #mereoverskud #acceptafdigselv #styrke #glæde #smertelindring

Følg os på