Opdatering af ydelse hos Bcare, for hovedpine ramte - Bcare
Søgning

Opdatering af ydelse hos Bcare, for hovedpine ramte

9. april 2024

Efter flere forespørgsler, har jeg oprettet en behandling, som kun er symptombehandling og kun til patienter der er ramt af kronisk hovedpine, som er mindst 15 dage om måneden.

Fri for hovedpine

Jeg oplever at ikke alle, desværre, ikke har overskuddet til at arbejde med sin hovedpine og finde årsagen til denne forfærdelige lidelse, det forstår og respektere jeg fuldt ud. Derfor har jeg oprettet denne ydelse, som kan være med til at lindre hovedpine, den skal måske tilbydes oftere, for netop at nå lindring i længere tid og derved kan det være muligt at arbejde dybere i kroppen og finde frem til årsagen og hermed også få mange færre anfald.

Behandlingen består af kort dybdegående fysiurgisk massage, smertelindrende akupunktur punkter på ørene(nålen bliver i, når du forlader klinikken, du får forvist hvordan de udtages og det gør ikke ondt)

Jeg har behandlet rigtig mange for hovedpine, jeg er ikke specialist, jeg ved bare rigtig meget om hovedpine, jeg ved hvor et smertehelvede du er i, jeg har nemlig selv været hovedpinepatient med periodevis migræne.

For mange år siden blev jeg så træt af, at tage så meget medicin, også forbyggende, for sæt nu, at få hovedpine midt i en biograf film eller til en skøn fest, det skete så ofte alligevel😢.

Så over tid har jeg udviklet et akupunktursystem til at smertebehandle hovedpine og det med udvalgte akupunkturpunkter på ørene. Jeg anvendte det rigtig meget selv og fik flere og flere sammenhængende dage/uden hovedpine, et HELT NYT LIV SPIREDE I MIN KROP. Idag har jeg meget sjældent hovedpine. Jeg er så taknemlig

Så tænk ikke længe over denne unikke mulighed

Glæder mig til at hjælpe dig

Smil og solskin herfra

Husk, at invester i din krop og bestil en tid til en hovedpine/smertelindrende behandling/symptombehandling med massage – 30 minutter | 375 kr. ⬅️


#hovedpine #harselvværetder #smertelindring #mereenergi #mereoverskud #mereglad #mereliv #merefestihverdagen #mindremedicin

Følg os på