Sidder lige og nyder den sidste rest sol der er tilbage, dog indenfor. - Bcare
Søgning

Sidder lige og nyder den sidste rest sol der er tilbage, dog indenfor.

16. april 2024

Jeg er et analyserende, reflekterende, undrende, rationel menneske, men også konsekvent og ansvarsfuld.

Gina Vinther er akupunktør i Horsens

Som Sundhedspersonel stiller jeg mig sjældent tilfreds med et enkelt svar på en lidelse, som ikke er forårsaget af fysiske traumer, upassende arbejdsstillinger, for lidt motion osv., men alligevel giver så mange forskellige smerter i kroppen, dumper de bare ned fra himlen og Wupti, så lider nogen pludselig af hovedpine, psykiske smerter, smerter imellem skulderbladene, smerter i lænd/bækken, nakken er konstant stiv, uden at have været i nærheden af skærmarbejde. HVAD ER DET OG HVOR KOMMER DET FRA.

Jeg har ikke evidens for det jeg nu skriver, men et 55 årige langt liv, hvor de 36 år af mit arbejdsliv har været både i den offentlige og private sundhedssektor og nu som selvstændig behandler, har jeg rigtig meget på ❤️ som jeg gerne vil fortælle, som desværre ikke er plads til i dette medie.

Men jeg tror på, at det samfund vi har skabt, ikke er for sarte sjæle og ej heller os andre. Det undre mig, at vi kan tage en kort behandler uddannelse og Wupti, så har vi fuldt booket kalender indenfor kort tid. Det siger da en HEL DEL. Der er da noget rav rustende galt. Kommunernes budgetter springer grundet manglende økonomi på børn og ungeområdet, speciel t special området. De lidt ældre unge går til psykolog eller andre terapeuter, fordi de ikke syntes de er gode nok, ikke god nok til det fodboldhold de spiller på, de voksne bruger også psykolog og andre terapeuter.

Vi har mistet troen på os selv

Vi kan ikke leve livet uden hjælp fra behandlere, terapeuter og psykologer og lignende. Vi tror simpelhen ikke på vores egen kunnen og vores egne behov længere, fordi vi faktisk har skabt et samfund for “viderekommende”. Men hvor har vi svært ved at melde os “ud” af samfundet, for så man meget mærkelig. Og rigtig mange ønsker det, eller ihvertfald mere ro på, men det er vores eget ansvar og vi skal tage det ansvar og tage styringen i eget liv.

Proceshjulet er en guide(som jeg lavede til mine tidligere elever). En guide som også kan bruges på os selv.

Prøv det💙❤️

Er du nysgerrig på mere, så book en tid på Bcare Klinik for krops-, stress-, og smertebehandling

Følg os på