Solen er i bad her til morgen, den er da ikke særlig klimavenlig med det overforbrug af vand den skal bade - Bcare
Søgning

Solen er i bad her til morgen, den er da ikke særlig klimavenlig med det overforbrug af vand den skal bade

11. april 2024

Solen er i bad her til morgen, den er da ikke særlig klimavenlig med det overforbrug af vand den skal bade i. Kan jeg/vi gøre noget ved det, næææ. Så lad være med at bryde hjernen med irritation over vejret, når du ikke kan gøre noget ved det. Brug istedet din energi på alle de […]

Solen er i bad her til morgen, den er da ikke særlig klimavenlig med det overforbrug af vand den skal bade i. Kan jeg/vi gøre noget ved det, næææ. Så lad være med at bryde hjernen med irritation over vejret, når du ikke kan gøre noget ved det. Brug istedet din energi på alle de andre skønne ting der er i din hverdag.
– jamen, der er ingen i det møg vejr
– Come on, hvis du ikke syntes din partner, børn, venner, at du har mad på bordet, måske et hov, se CL på TV, få et dejligt varmt bad, tjene penge til forlystelser oma. er det så ikke også fantastisk at have alt det, selv om solen ikke lige skinner.

Hvis du kun kan have det godt, når solen tager solbad og ikke går for meget i bad, så bor du i det forkerte land🤗
Så find 3 positive ting, gøremål og oplevelser for din dag idag, bare 3. Når du fokusere på dem, så får du det bedre. Når du hele tiden fokusere på det trælse regnvejr, så kan du sørme også fokusere på ALT det gode i dit liv.

KUN 3 ting❤️💙

Dejlige smil og solskin til alle Jer

Følg os på