Whii, det er onsdag og en skøn arbejdsdag venter forude. - Bcare
Søgning

Whii, det er onsdag og en skøn arbejdsdag venter forude.

3. april 2024

Husker du at sætte pris på de mange ting du faktisk kan, i stedet for at gruble og bekymre dig over de få ting, du ikke kan.

Husker du at sætte pris på de mange ting du faktisk kan, i stedet for at gruble og bekymre dig over de få ting, du ikke kan. Vi kan faktisk rigtig mange ting, der både gør os glade, sunde, stærke og aktive. Men tør du gøre alt det der gør dig godt, eller er det bare nemmere at blive i din comfort zone i de trygge rammer, være passiv på sofaen, spise for meget usundt, have ondt af dig selv, for derefter at gå til lægen og få en pille, som gør dig gladere. Gør pillen dig gladere. NEJ.

Det der gør dig gladere, på den lange bane, er at være aktiv, at have en dag med struktur, opgaver og gør andre omkring dig gladere. Lidt ligesom at købe aktier. Jo mere du investerer, I DE RIGTIGE aktier, jo rigere bliver du, men det er blot penge. Men tænk, hvis du gør det samme med din krop, whau, sikke en effekt, det vil få. Måske lever du ikke længere af at investere i krop og mindset, men du lever garanteret bedre, sundere, stærkere og sjovere ved at investere i kroppen.

Hvad sætter du pris på i dag. Find 5 positive ting ved dagen i dag, skriv dem ned og hæng dem op, så du kan se dem. Det visuelle opfanger din hjerne og omprogrammere dine tanker til at være mere positiv. Hver gang du får en trist tanke, bekymre dig, så kig på de positive ord, du har skrevet. Imorgen laver du 5 nye positive ting i dit liv

Masser af sunde tanker og smil til Jer derude💙❤️

Følg os på