Rødløg - Kan du forstille dig, at have et rødløg med i soveværelset? - Bcare
Søgning

Rødløg - Kan du forstille dig, at have et rødløg med i soveværelset?

6. marts 2024

-øh hvorfor i alverden skal du tage et rødløg med i seng!. Hvis du er forkølet med en hoste, du bare ikke kan slippe af med, kan et rødløg være din redning. En engelsk sygeplejerske gav mig, for over 30 år siden, dette råd. Tror jeg tænkte det samme, som du nok gør lige nu, […]

Rødløg i soveværelset

-øh hvorfor i alverden skal du tage et rødløg med i seng!.

Hvis du er forkølet med en hoste, du bare ikke kan slippe af med, kan et rødløg være din redning.

En engelsk sygeplejerske gav mig, for over 30 år siden, dette råd. Tror jeg tænkte det samme, som du nok gør lige nu, men jeg har altid været nysgerrig af natur, så afprøves det skulle det.

Det virkede selvfølgelig ikke de første 2 nætter, så følte mig lidt til grin.

– du skal bare blive ved, sagde den søde sygeplejerske. Det gjorde jeg så, ikke på mig selv, men min datter som led så meget af bronkitis. Så når hun havde anfald, skar jeg et rødløg over og stillede det under hendes seng, når hun var faldet i søvn, for rødløg kan svie meget i øjnene, så det var bedst hun sov. Hun hostede meget mindre om natten og slimen i bronkierne løsnede sig meget bedre.

Idag har jeg altid rødløg hjemme, for er jeg forkølet med tæt snot, tager jeg et rødløg med i seng. Rødløg er desinficerende og indeholder æteriske olier, der smøre dine luftveje.

Hvad gør du?

Du skære blot et rødløg midt over, stiller på en tallerken, enten på natbordet eller på gulvet i dit soveværelse. Gør det 20 min før du går i seng. Husk at lukke døren til soveværelset, mens løget står og “trækker” Gør dig klar til at gå i seng efter de 20 min. og luk døren igen, så koncentration er høj i soveværelset og nej du skal ikke lige se på mobilen eller læse i en bog, for dine øjne vil løbe i vand, måske du skal smide din partner ud, medmindre denne også er “snottet”.

Gentag gerne næste dag med et nyt løg og indtil du føler dig bedre og sekretet har løsnet til tilfredsstillende, gerne indenfor 2-4 dage

God fornøjelse

#virus#forkølelse#snot#bronkitis#rødløg#mereenergi#rask#overskud#glæde

Følg os på