Fertilitetsbehandling med zoneterapi mod barnløshed
Søgning

En weekend i ro

28. januar 2024

Hos Bcare er det ikke bare behandlingerne som er i fokus, det er din historie og den historie, som har givet dig ubalancen i kroppen. Så ved en lyttende og målrettet samtale, sammen med de fysiske behandlinger, får du lindring og værktøjer til et liv, der giver mening for dig.

Keramik cafeen Art By Me i Horsens

Husker du at bruge nogle af de fridage, du har til rådighed, til at være i Zen.❤️️

Zen er en japansk-kinesisk buddhistisk tradition, som foreskriver en meget karakteristisk meditationsform, som enkelt og radialt pointerer vigtigheden af årvågenhed og nærvær: “Målet er det oplyste bevidsthed, som er at blive ét med alt i dagliglivets evige nærværenhed.”

Vi har som menneske i perioder, brug for, at trække os og være i den ro som kroppen higer efter, mange glemmer det, desværre.

Jeg er ofte selv i Zen, det er den måde jeg lader op på og får tanket energi på og det er jo ikke nødvendigt at sidde i skrædderstilling og drikke urtete og få røgelse over sig.

En gå tur, en tur ved vandet uden ord, bare trække den skønne luft dybt ned i lungerne. Være kreativ, kræver ofte også en stille koncentration. Alle disse begivenheder, får en fyldt hjerne på pause

Zen er berigende for alle.❤️️

#zen #ro #meditation #kærlighedtillivet #energi #livet

Følg os på